15 éves születésnapi koncertet ad A Kutya Vacsorája

Varga Livius vajon milyen eseményre próbálja elcsábítani zenészkollégáit, akik aztán a lehető legváltozatosabb módokon pattintják le? A videó, ami futótűzként terjed a neten, és amiben a könnyűzene olyan alakjai szerepelnek, mint Presser Gábor, Müller Péter Sziámi, Nagy Feró, Pásztor Anna, Likó Marci, Beck Zoli, Fluor Tomi és Tóth Gergő, nem más, mint A Kutya Vacsorája ünnepi koncertjére való frappáns invitálás. Ha a zenésztársakat nem is hozza lázba, mindenki másnak biztosan remek szórakozást ígér ez az este!

A Kutya Vacsorája tagjainak már csak azért is legfeljebb félig komolyan van szükségük sztárvendégre, mert ők maguk is a szakma régóta ismert és elismert tagjai. Szóban forgó zenekarukat éppen 15 éve alakították, amióta a nevük védjeggyé vált, és egyet jelent az igényes zenével és a performansz jellegű, élményszámba menő fellépésekkel. Mozgalmas pályafutásuk során elsők között jelentettek meg pendrive-on lemezt, zártak hagyományosan nem levesebb, mint 10 Fishing On Orfűt, és írtak olyan dalokat, mint a Mindenkinek saját plázát! , A lány, akit csak egyszer látsz, és a Megadom magam, amit talán sokan testvérzenekaruk előadásában ismertek meg később.

https://www.youtube.com/watch?v=0F_vr25bvUE&t=0s

Az évek előre haladtával egyre inkább aktív, sokat koncertező zenekarrá nőtték ki magukat, a kalandra nyitott fülű zenerajongók nagy örömére, és közben három stúdiólemezt jegyeznek. Idén februárban megjelent koncepciólemezük, A szerelem hétszer az év eddigi egyik legerősebb alternatív korongja, amin a szerelem különböző arcai, a rajongástól a csajozásig kerülnek terítékre Varga Livius sokszor költeménynek is beillő dalszövegeivel és a zenekar zseniális és komplex hangszerelésével. A 15. Születésnapi koncertükön erről, és az előző évek nagy slágereiből is felcsendül majdjópár, szóval érdemes bevésni a naptárba: július 25, Barba Negra Track!

A Kutya Vacsorája – 15 éves születésnapi koncert
2018. július 25.
Barba Negra Track
Jegyek

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

szigetfeszt 2. nap – elverte a port Jobb és bal csipám két határozott mozdulattal kentem szét gyűrött arcszerkezetemen, mikor is a már régről ismerős fesztivál-helyzetkép hangos köszönéssel fogadott reggel. Egyik oldalt a zuhanyozni és fogmosni induló kicsi bimbók rántották fel a sátor...
SzobaSziget – Mindenkinek saját Kutyát! Számítottam rá, hogy valami jóban, valami különlegesben lesz részem augusztus 2án Óbudán, de az amit kaptam minden várakozásom felülmúlta. A SzobaSziget a legjobb dolog, ami az utóbbi években a Sziget háza táján történt. A recept egyszerű: kell hozz...