Új fellépők, friss bejelentések a pozsonyi Uprisingra

Eddig is szépen alakult az Uprising Fesztivál 2017-es felhozatala. A nagy nevek közül érkezik Sean Paul és a Pendulum DJ set-tel, de mióta legutóbb hírt adtunk a fesztiválról, kerültek új nevek is a sorba. Lássuk őket!

up17
Uprising 2017

A legutóbbi bejelentés magyar vonatkozású, hiszen a Ligetvégő és zenészként is ismert G Ras is fellép majd a fesztiválon a Riddim Colonyval egyetemben.

G RAS & RIDDIM COLONY – STRONGER (BalconyTV)

RIDDIM COLONY performs the song “STRONGER” for BalconyTV. Subscribe to us right now at http://bit.ly/15yj4oc ‘Like’ us on Facebook – http://Facebook.com/balconytv Follow us on Twitter – http://Twitter.com/balconytv PRESENTED BY DÉNES PÉCSI-SZABÓ MICROPHONES BY RODE http://rode.com Riddim Colony, the leading original reggae band of Hungary plays own music in real Jamaican style from deep roots to the hottest dancehall from their foundation in 2005.

Érkezik még Fyah Sis, a tehetséges énekes, rapper és freestyler az egyesült királyságból, illetve Mesajah, aki többek között író, producer és énekes is, fantasztikus dolgokat tud művelni a mikrofon mögött.

Mesajah – Lepsza Połowa [Official Video]

Piosenka ‚Lepsza Połowa’ pochodzi z albumu Mesajah ‚Brudna Prawda’, utwór ten brzmieniowo i kompozycyjnie nawiązuje do lat siedemdziesiątych – najlepszego okresu w dziejach reggae. ‚Lepsza Połowa’ oddaje hołd tamtym wspaniałym czasom.

Ezen kívül itt lesz még a szlovák rap sztárként emlegetett P.A.T. & MEGA M., illetve a szintén szlovák rapper, Strapo is. Bár róluk nem sokat tudunk (bár úgy néznek ki, mint a szlovák Follow the Flow feat. Majka), pár sör után szólhat akár üzbég hardmetál is a színpadró, az is jó lesz. Na nem mintha ez a hozzáállás helyes lenne, az Uprisingnak remek érzéke volt az elmúlt években is, hogy a kevésbé ismert előadókból is a szórakosztatóbbakat hívja el.

P.A.T. ft. MEGA M – LIFESTYLE |OFFICIAL VIDEO|

MERCH KUPUJ TU: https://shop.rukahore.sk/pat P.A.T. FB https://www.facebook.com/PoulicnyAuto… IG https://www.instagram.com/poulicny_au… MEGA M https://www.facebook.com/MRottweillerM https://www.instagram.com/mega_m_db/ © 2017 POZOR RECORDS

Van még hátra egy-két bejelentés az Uprisingra, ezekért figyeljétek az uprising.sk-t és minket, hamarosan jövünk a bővebb ajánlókkal is!

Uprising Fesztivál 2017
2017. augusztus 25-26.
Pozsony
Jegyek, egyéb infók erre

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Szépen alakul az Uprising idei programja Úgy tűnik, az Uprising idén keményen belecsap a lecsóba fellépők terén! Olyan neveket jelentettek be ugyanis a pozsonyi reggae fesztiválra, akik nem csak itt, de gyakorlatilag Európa bármely fesztiválján headliner-ek lehetnének. Érkezik Sean Paul és ...
Már csak egy hónap és itt az Uprising! Nos, lassan ez a nyár is elrepült, már itt vagyunk július végén és még alig voltunk fesztiválozni, igaz? Egy fenét! Ettől függetlenül az év általam legjobban várt fesztiválja még hátravan, pontosan egy hónap múlva ugyanis érkezik az Uprising 2017-es ...
Öt koncert, amit ne hagyj ki a 2017-es Uprisingon! Már csak kevesebb, mint 30-at kell aludni az év legfontosabb közép-európai reggae fesztiváljáig, ideje hát elkezdeni a hangolódást is lassan. Bár nem a fellépők a legnagyobb vonzereje ennek a fesztiválnak (legalábbis számunkra), de azért nézzük csak,...