Koncertek, amiket nagy hiba lenne kihagyni az idei Soundon – 1. rész

Az idei, sorrendben a 11. Soundon is az elektronikus zene vezető DJ-i és zenekarai lépnek majd fel a Zamárdi strandon. Szinte már nehéz is lenne választani a fellépők hosszú sorából – ebben próbálunk némi segítséget nyújtani és összeszedni nektek a szerintünk legígéretesebb koncerteket, szetteket. Lássuk hát ezeket!

sound
Sound

Don Diablo neve hallatán bárhol bármikor elkezdek lépegetni, így nem is csoda, hogy már most indulnék Zamárdiba, hogy az első sorban tombolhassak. A holland EDM Dj-producer hangzásvilága egyedülálló, ezer Dj közül is fel lehet ismerni jellegzetes dropjait. Nem beszélve arról, hogy fontos társadalmi szerepet is vállal, mint az AIDS megelőzéséért küzdő Dance4Life első nagykövete. Az biztos, hogy az elképesztően tehetséges és energikus Dj fenomenális szettet hoz majd Zamárdiba.

Mikor? július 5., szerda 17:30
Hol? Nagyszínpad

Don Diablo Live At Ultra Miami 2017

I just opened Ultra Miami 2017. So much love to everyone that came out so early and already gave so much energy at the start of the festival. That’s why I love you guys.

Elképesztő, hogy a trance mester ismét tiszteletét teszi Zamárdiban! Armin van Buuren egyszerűen megunhatatlan, nem is csoda, hogy sztárelőadók lesik mozdulatait és fordulnak hozzá eredeti ötletkért. Ő az a dj, akit szerintem senkinek sem kell bemutatni, hiszen 2007 és 2010 között zsinórban négyszer választották meg a világ legjobb lemezlovasának. Reméljük, hogy a tavaly megjelent Embrace című lemezének dalaival lesz tele szettje.

Mikor? július 5., szerda 21:30
Hol? Nagyszínpad

Armin van Buuren vs Vini Vici feat. Hilight Tribe – Great Spirit (Extended Mix)

Click here for all the A State Of Trance episodes: https://ASOTEpisodes.lnk.to/PL Listen or download: https://ARMD1325.lnk.to/GSYA Subscribe to Armin van Buuren: http://bit.ly/SubscribeArmin Following the ways of the ‘Great Spirit’, Armin van Buuren, Vini Vici and featuring artist Hilight Tribe entrance their followers with a freshly conjured hymn.

Listánkat szintén egy pár éve berobbanó dj-vel folytatjuk: KSHMR, azaz Niles Hollowell-Dhar. Ma már szinte elképzelhetetlen az EDM – electro house világ a fiatal kaliforniai dj nélkül, ugyanis olyan slágereket kaptunk tőle, mint a Burn, Karate, vagy a Secret, melyet Tiestoval és Vassy-val együtt alkottak meg. KSHMR dalai energikusak, jellegzetesek, bivalyerősek! Bízunk benne, hogy könyörtelenül intenzív szettet hoz Zamárdiba.

Mikor? július 7., péntek 21:45
Hol? Nagyszínpad

KSHMR – Strange Lands (Free Download)

So happy to share new music with you all. This is something new for me, hope you enjoy Download here: http://tinyurl.com/StrangeLandsSC -KSHMR

Napjaink egyik legnagyobb deep house császára is ellátogat a yolo fővárosába, hogy meghódítsa szívünket. Robin Schulz szintén üstökösként robbant be a tavalyi évben a Mr. Probz féle Waves című dallal, melyet rongyosra hallgattunk. Robin azon kevés dj-k közé tartozik, akik roppant egyedi hangzás- és dallamvilággal rendelkeznek. A német származású, figyelemre méltó dj generációjának egyik legtehetségesebb producere is, alig várjuk, hogy élőben hallhassuk!

Mikor? július 8., szombat 19:30
Hol? Nagyszínpad

Robin Schulz – Sugar (feat. Francesco Yates) (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Official Music Video for Robin Schulz – Sugar. ►Get SUGAR here: http://wmg.click/RobinSchulz_SugarYo ► Get the physical version here: http://smarturl.it/sugar-physical ► Get the vinyl here: http://smarturl.it/sugar-vinyl ►Subscribe to Robins Channel: http://www.youtube.com/user/robin37987?sub_confirmation=1 Visit Robin Schulz here: ►http://www.robin-schulz.com ►https://www.facebook.com/robin.schulz.official ►https://twitter.com/robin_schulz ►http://instagram.com/robin__schulz# Featuring Nathan Barnatt as Officer Finkleman (https://www.youtube.com/barnatt) Releasing a string of smash hits off his September 2014 debut album “Prayer” established Robin Schulz as one of the internationally most successful German artists of the past 20 years.

Hamarosan jövük összeállításunk 2. részével, kérjük maradjanak vonalban!

Balaton Sound
2017.07.5-9., Zamárdi
Részletek erre!

szöveg: timon