A remek hangú Alex Clare most az A38-ra érkezik

A fantasztikus hangú, d’n’b-vel, dubsteppel, dancehallal kacérkodó, de alapvetően soulénekenes-dalszerző Alex Clare novemberben jelenteti meg harmadik albumát. A lemez februári turnéján visszatér Budapestre, hogy ezúttal az A38 Hajón, egy forró hangulatú klubkoncerten adja elő új dalait és persze a Too Close-t meg többi hatalmas slágerét.

alclar
Alex Clare

A harmincegy éves Alex Clare még a kétezertízes évek elején jelentette meg első lemezét, a Lateness of Hourt. Bár az album tele volt remek dalokkal, producerei a legnagyobb sikerkovácsok voltak, Mike Spencer és a Major Laser duó, igazából csak közepesen érdeklődött utána a közönség. Alex Clare-t ki is rúgták a kiadótól az Island Records türelmetlen urai, pár héttel azelőtt, hogy a lemez egyik slágergyanús dalát, a Too Close-t kiválasztották volna a Microsoftnál egy kampány reklámfilmjéhez.

Alex Clare – Too Close

My New Album ‘Tail Of Lions ‘available on ITunes http://smarturl.it/TailOfLions or my website http://www.alexclare.com/home.html #TailOfLions ————————— Facebook: http://www.facebook.com/alexclaremusic Twitter: http://twitter.com/alexanderclare YouTube: http://youtube.com/alexclare Instagram: https://www.instagram.com/alexanderclare For Tour dates and Official Website http://www.alexclare.com Music video by Alex Clare performing Too Close. (C) 2011 Universal Island Records Ltd. A Universal Music Company.

Ahogy az már lenni szokott, a kampány óriási sikert aratott, a Too Close a listák élére katapultált, a dalt Brit Awardra jelölték, Alex Clare pedig egy csapásra hatalmas sztár lett. Egy pillanat alatt felfedezték a Lateness of Hour többi dalát is, amik egymás után kúsztak a slágerlistákra és a rádiós játszásokba.

Clare visszakerült az Islandhez, ott jelentette meg visszafogottab, személyesebb második lemezét, a Three Heartsot. Közben dolgozott együtt a Rudimentallel, Sub Focusszal, Don Diablóval. Aztán ismét kiadót váltott, és az idén novemberben megjelenő Tail of Lions már a Sonynál jelenik meg.

https://www.instagram.com/p/BMzSTb4BU6K/?taken-by=alexanderclare

Clare fantasztikus hangja, elektronikával kacérkodó dalai, karakteres személyisége hatalmas népszerűséget hozott neki. Ritka alkalom, hogy szűk körű klubkoncerten hallhatjuk-láthatjuk produkcióját, ezért is lesz különleges este ez a februári csütörtök az A38 Hajón.

Alex Clare (UK)
2017. február 23., csütörtök 20:00
A38 Hajó
Jegyár: 5900 Ft, elővételben: 5500 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.