Ez a nem semmi: a Linkin Park nyitja meg a VOLT-ot!

Jövőre már negyed százados, vagyis 25 éves lesz a VOLT Fesztivál. Ennek megfelelően a szervezők igyekeznek valami igazán nagy dobással indítani a fellépők sorát a 2017-es VOLT-ra. Nem árulunk el nagy titkot: ez sikerült is, hiszen a mai bejelentés alapján érkezik a jubileumi soproni fesztivál nyitónapjára a Linkin Park! 

lp
LP

…és csak, hogy folytassuk a jó hírek sorát: nemsokára, egészen pontosan november 17-én 16:00-tól 48 órán át kedvezményes jegyeket és bérleteket lehet venni a fesztiválra, melyekhez a kiemelt helyeken díszdoboz és egyéb ajándékok is járnak.

25 éves VOLT, 20 éves Linkin Park, tökéletes párosításnak tűnik. A hazai kívánságlistákon rendre az élmezőnyben végző kaliforniai zenekar világszerte stadionokat tölt meg és a legnagyobb fesztiválok headlinere. Több tízezres hazai közönsége évek óta várja ezt a pillanatot, hiszen eddig még soha nem léptek fel Magyarországon.

A Linkin Park 1996-ban alakult Kaliforniában, 2000-ben megjelent debütáló lemeze, a Hybrid Theory slágereivel, újszerű stílusával új szintre emelte a rock és a nu metal műfaját, köszönhetően az elektronikus és hip-hop elemeknek (is). A Crawling 2002-es Grammy-díja után 2006-ban a Jay-Z-vel közös Numb/Encore is elnyerte a legrangosabb elismerést, de pályafutása alatt a Linkin Park több mint 60 különböző díjat zsebelt már be. A MySpace-korszak egyik legnagyobb túlélőjének hetedik nagylemezét hatalmas várakozás övezi, reméljük, június 27-én, első magyarországi koncertjükön már hallhatjuk a legújabb Linkin Park számokat is.

A jegyelővétel tehát november 17-én 16 órakor indul országszerte, amikor is 48 órán át kedvezményes áron, 17.990 Ft-ért lehet hozzájutni a Linkin Park napijegyhez. Az idei évben a fesztiválra kétféle bérletet lehet váltani, 4 naposat és 5 naposat, ebben a 48 órában ugyancsak kedvezményes, „early bird” áron, amelyhez 7500 Ft értékű ajándékcsomag is jár két, kiemelt jegyirodában és a VOLT weboldalán.

További infók, nemsokára induló jegyvásárlás: www.volt.hu