Véget ér a nyár a Parkban: az utolsó napon jön Example

A brit slágergyáros, Example gondoskodik a nyár legnagyobb záró bulijáról, szeptember 25-én a Budapest Parkban, DJ Wire-rel. Example jelenleg hatodik albumán dolgozik, így a legnépszerűbb dalain túl már a friss számokra is bulizhatunk.

example
Example

Elliot John Gleave – azaz Example – sosem élt unalmas életet: egyetemen filmrendezést tanult, dolgozott mc-ként, szerepelt filmekben, volt televíziós szerkesztő, élt Ausztráliban – ahol megismerkedett feleségével, egy gyönyörű ausztrál modellel –, rövid flörtje volt a stand up comedy műfajjal és nem mellesleg az egyik legnevesebb brit dalszerző, producer, énekessé nőtte ki magát. Example nem csak az életében, de a zenéjében is szereti a változatosságot, a hip-hophoz az elektronika felől közelített, de a szövegelésen túl legutóbbi albumán már inkább az énektudását csillogtatta. És mindkettőben remekel, ráadásul olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Calvin Harris, a Pet Shop Boys, Ed Sheeran, dalát pedig már Hardwell is remixelte.

Bár első albuma, a What We Had 2007-ben látott napvilágot, Example nevét csak 2011-ben jegyezte meg a világ, amikor a Changed the Way You Kiss Me egy csapásra a listák élére került, nem csak Nagy-Britanniában és Európa több országában, de Ausztráliában is. A siker nem hagyott alább, a következő évben pedig már Amerikában jelentette meg Chasing The Sun című új dalát, amit hamarosan a The Evolution of Man lemez követett, majd 2014-ben a Live Life Living. Pörgős életébe az is belefér, hogy egyik este Ibizán lépjen fel, következő nap pedig már egy baltikumi fesztivál headlinere legyen.Éppen ezért 2015-ben egy kicsit pihentette a turnézást, hogy családjára és az idénre ígért hatodik albumára koncentráljon. Example, legutóbbi száma, a Later megjelenésekor egy interjúban azt ígérte, a készülő lemez a „klasszikus” Example dalokat idézi majd, mint amilyen a Changed the Way You Kiss Me is.

Example – ‘Changed The Way You Kiss Me’ (Official Video)

Subscribe for more: http://po.st/SUBSCRIBE Download the ‘The Evolution Of Man’ (Out Now): iTunes: http://bit.ly/EVOLUTION-MAN HMV: http://bit.ly/evolution-man-hmvcd Play: http://bit.ly/evolution-man-playcd Amazon: http://bit.ly/evolution-man-amazoncd ‘Changed The Way You Kiss Me’ is the first single from Example’s incredible new album ‘Playing In The Shadows’ and premiered on BBC Radio 1 as Zane Lowe’s ‘Hottest Record In The World’ on 24th March 2011.

Example már többször bebizonyította hazánkban, hogy nem hiába számít már több mint tíz éve állócsillagnak az elektronikus zene egén. Most, a Budapest Parkban, a Kapuzárási Piknik fesztivál utolsó napján ismét olyan slágerek csendülnek majd fel, mint a What We Made, a We’ll Be Coming Back vagy a Changed the Way You Kiss Me, de bizonyára legújabb dalát készülő hatodik lemezéről, a Latert sem fogja otthon hagyni.

A bulira JumoDaddyvel (Play Me Records, Monstercat) melegíthetünk majd, aki első Live Actjére olyan előadókat invitált, mint MC Kemon, Sena Dagadu, Lábas Viki, Horváth Boldi, és egy meglepetés MC.

Example & DJ Wire
2016.09.25.
Budapest Park
Részletek erre