Sziget ajánlónk a harmadik napra

A nap amikor igen nagy bajban vagyunk. A Nagyszínpadon semmi olyat nem találtunk, amit ne láttunk volna, vagy mondana ellent kicsiny lelkünk ízlésének. Az A38 Sátor, ami amúgy meg a szívünk csücske úgy általában, se kényeztet el minket minden tekintetben. Így jövünk-megyünk és világzeneizünk.

Akiről az End Show-t elnevezték és biztosítja a fesztiválok cash flow-ját, a hazánkba többször visszalátogató Guetta-ban csúcsosodik ki a mai nap. Lassan a Lesz-e idén Prodigy mellett létrehozhatjuk a Lesz-e idén Guetta című rovatunkat. Ezért mai napra csípőből csak két programot ajánlunk szívből.

Az oráni születésű, de francia honban kiteljesedő Rachid Taha egyik első számú kedvencünk a mai napra a Világzenein 21.30-tól. Sokszor járt, és még jönni is fog párszor, mert a rock, punk, elektronikus és arab motívumokkal átjárt zenéje még mindig a fesztiválozók egyik első számú kedvence. The Clash átiratából minden kiderül.

Rachid Taha – Rock the Casbah

Nouvel album de Rachid Taha “Zoom” disponible // New album “Zoom” now available iTunes : http://bit.ly/14k1LYd Amazon : http://glnk.it/1zm http://www.facebook.com/RachidTahaofficiel http://www.rachidtahaofficial.com/ Réalisation : Lê Quang Bui Production : Sombrero and co – Tv Rennes

23. 45-tól pedig ziher, hogy az A38-ban kötünk ki és korábban a Sziget Nagyszínpadán járó, azóta az énekesen, Kele Okereke-n kívűl teljesen kicserélt Bloc Party-ra leszünk kíváncsiak. Az egykori indie sztárok a poposabb-elektronikusabb irányba fordultak, így nagy a várakozásunk, hogyan gyúrják össze e két korszakot. Volt idő, hogy ők voltak Anglia egyik legjobb koncertzenekara, így akár még a nap titkos befutója lehet belőlük.

Bloc Party – The Love Within [Live at FM4 Geburtstagsfest 2016]

Uploaded by Alexi García on 2016-01-28.