Idén is célba vesszük az Uprisingot

Tavaly az év egyik legjobb fesztiváljának neveztük a pozsonyi Uprising-ot, nem véletlenül. Egy reggae fesztiválon nincs sok dolog, amit el lehet szúrni és szerencsére szlovák barátaink nem is változtattak a bevált recepten (zene-fű-sör-némi kaja-sok boldogság), így idén újra célba vesszük Pozsonyt augusztus végén.

A fesztivál oroszlána

Tavaly ezt írtuk:

Egyszóval olyan volt ez a hely, mint amilyennek egy reggae fesztivált elképzel az ember: egy olyan rendezvény, ahol minden arra van kihegyezve, hogy jól érezd magad, hogy egy napra kiszakadj a mókuskerékből és lazulhass egyet. Egy olyan hely, ahol valóban feltöltődhetsz pozitív energiával, de közben bulizhatsz is és jókat ehetsz, szóval olyan, ahol (nagybetűvel) Faszán érezheted magad.

Uprising, azt hiszem, jövőre is találkozunk!

..és nem hazudtunk, tényleg találkozunk idén! Bár ha lehet hinni a plakátnak, 2016-ban nem lesz magyar fellépője a fesztiválnak (tavaly volt Irie Maffia), de ettől még lesz egy rakás izgalmasnak ígérkező fellépő:

A legnagyobb név talán a Modestep és Alborosie, valamint a 2013-ban a Glastonburyn is fellépett The Congos, alább található egy kis ízelítő belőlük.

Modestep – Another Day (Ft. Popeska) (xKore Remix) (Official Video)

Available on the deluxe version of Modestep’s debut album ‘Evolution Theory’ pre-order now at: http://bit.ly/modestepalbum Become a fan of Modestep: http://www.facebook.com/modestep Follow Modestep on Twitter: https://twitter.com/modestep Become a fan of xKore: http://www.facebook.com/xKoreOfficial Follow xKore on Twitter: https://twitter.com/xKore Become a fan of Popeska: http://www.facebook.com/Popeskamusic Follow Popeska on Twitter: https://twitter.com/Popeskamusic http://www.facebook.com/ukfdubstep http://www.ukfmusic.com http://www.twitter.com/UKFLuke http://www.twitter.com/UKF

Alborosie – Kingston Town

Alborosie music video of Kingston Town from his album Soul Pirate (Deluxe Remastered Edition). Subscribe to Alborosie VEVO channel – https://www.youtube.com/AlborosieVEVO Buy CD: http://www.evo88.com/en/music?page=shop.browse&keyword=alborosie iTunes: http://smarturl.it/Alborosie_SoulPirate Stream (Spotify, Google Play, Deezer, Beats, Tidal, Slacker): http://smarturl.it/Soul_Pirate ℗ 2008 Forward Recordings Inc. Under exclusive license to Evolution Ltd.

THE CONGOS – GLASTONBURY 2013 (HD)

Uploaded by midnightraverblog1 on 2013-07-14.

Ha esetleg mégsem fognának meg ezek a zenék, azért hidd el, lesz mit csinálni az Uprisingon, olvasd csak el a tavalyi beszámolónkat!

Ez egy reggae fesztivál Szlovákiában, egy tó mellett, olyan nyugis, mint a Fishing. 1 EUR a sör, van fű dögivel, nyugalom, chill, jó zene, kulturált közönség, tényleg tök olyan, mint a Fishing!

Uprising Festival
Pozsony
2016 augusztus 26-27
http://www.uprising.sk/