VOLT 2016 – akiket a legjobban várunk, 2.rész

Sorra vesszük a VOLT legjobb fellépőit, hiszen már kevesebb, mint egy hónap van hátra a nyár első igazán nagy hazai fesztiváljáig. Minden évben az egyik kedvencünk ez a rendezvény és ez idén sem lesz másként – legalábbis a felhozatalt tekintve. Átvesszük nektek a legfontosabb fellépőket, hogy nehogy lemaradjatok valami igazán fontos/érdekes buliról. Az első rész után csapjunk is bele a második részbe!

Ki? Wiz Khalifa
Hol? Telekom Nagyszínpad
Mikor? Június 30., csütörtök 21:00

Végre van igazi rapzene a VOLT nagyszínpadán, ezt illik megbecsülni. Igaz, hogy tavaly volt a Soundon is Wiz, de ő tipikusan az a figura, aki akár még a délutáni napfényben is képes remek showt összehozni. Az pedig, hogy itt headliner lehet, külön szerencse, így nem a tűző nap miatt fog napszemüveget húzni, úgy tűnik.

Wiz Khalifa – So Much [Official Video]

See Wiz & Snoop on tour this summer http://smarturl.it/TheHighRoadTour Pre-Order TGOD Mafia: Rude Awakening http://smarturl.it/rudeawakening Get Taylor Gang merch http://store.taylorgang.com Download „Khalifa” http://smarturl.it/KHALIFA Stream „Khalifa” http://smarturl.it/KHALIFAspotify Stream „Khalifa” http://smarturl.it/KHALIFAapplemusic Filmed by Dan Folger x Chris Cordova Edited by Chris Cordova ►Subscribe to channel: http://goo.gl/y3Bnno ►Snapchat – https://www.snapchat.com/add/khalifathecap ►Twitter – https://twitter.com/wizkhalifa ►Facebook – https://facebook.com/wizkhalifa ►Instagram – https://instagram.com/wizkhalifa ►Soundcloud – https://soundcloud.com/wizkhalifa ►Website: http://wizkhalifa.com Wiz Khalifa – So Much [Official Video]

Ki? Kis Grófo
Hol? Borfesztivál Színpad
Mikor? Július 2., szombat 13:30

Miért? Mert a szinte déli időpont ellenére tavaly is akkora tömeg volt a Borfaluban, hogy szinte alig lehetett oda beférni! Kinek nem esne jól egy kis ebéd utáni mulatási? Na ugye, találkozunk vasárnap a Borfaluban!

Kis Grofo & Pixa X 2015 Bulibáró Mix (DJ Antoony) #Mulatási

Kis Grofo 2015 Bulibáró Mix DJ Antoony by Farkas Antoony

Stream Kis Grofo 2015 Bulibáró Mix DJ Antoony by Farkas Antoony from desktop or your mobile device

Ki? Petőfi Zenei Díj Gála
Hol? Telekom Nagyszínpad
Mikor? Június 28., kedd 20:30

Mert a díjátadók mindig viccesek (így vagy új), idén pedig a díjak mellett fellépnek ők is: Lost Frequencies (B), Ákos, Halott Pénz, Lotfi Begi, Margaret Island, Mező Misi, Punnany Massif, Quimby, Rúzsa Magdi, Szabó Balázs Bandája, Wellhello. A részletekről mi is írtunk külön cikket.

Ki? Bohemian Betyars
Hol? Telekom Nagyszínpad
Mikor? Július 2., vasárnap 17:00

Mert ők nyerték az idei Nagy-szín-pad! tehetségmutatót, így biztos nagy megtiszteltetésnek veszik a betyárok a dolgot, hogy idén ők léphetnek fel a Nagyszínpadon. Az amúgy sem kis bulira képes banda tuti rendesen húzza majd a talpalávalót a korai időpont ellenére is!

Bohemian Betyars – Összefúj a szél // Official Music Video

Összefúj a szél //hivatalos videoklip// a zenekar 2015-ben jelentette meg a dalt az Összefúj a szél című EP lemezen. Youtube csatornánkra ide kattintva tudtok feliratkozni: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=bohemianbetyars DALSZÖVEG: Körbefon a lánynak haja, hív más városoknak zaja. Oly nehéz így most dönteni, maradnom kéne vagy elmenni.

Ki? Paul Kalkbrenner
Hol? Telekom Nagyszínpad
Mikor? Június 29., szerda 00:10

Az európai techno-kultúra legaktuálisabb és legfelkapottabb DJ-producere filmbeli alteregójával ellentétben sosincs alkotói válságban, hanem épp ellenkezőleg: neve évek óta headlinerként szerepel Németország és Európa legnívósabb elektronikus zenei rendezvényein. Fellépéseire rendre a meghirdetés pillanatában elfogynak a belépők, a legendás berlini technoszcéna legismertebb arca már a tavalyi, 7 című, több országban listavezető új albumával érkezik Magyarországra.

Paul Kalkbrenner – Sky and Sand (Official HD Version)

Paul Kalkbrenner Sky and Sand (Official Version) Berlin Calling Soundtrack BUY NOW: Amazon: http://amzn.to/1dvl5t0 Itunes: http://tiny.cc/BC_OST all tracks written and produced by Paul Kalkbrenner expect: track 4 „sky and sand” written and produced by Paul Kalkbrenner, lyrics written and performed by Fritz Kalkbrenner, track 9 „mango” written and produced by Sascha Funke http://www.paulkalkbrenner.net/ http://youtube.com/paulkalkbrenner https://www.facebook.com/paulkalkbrenner https://twitter.com/paulkalkbrenner http://tiny.cc/paulkalkbrennergoogleplus Merchandise: http://paulkalkbrenner.net/apparel/

Ki? Prodigy
Hol? Telekom Nagyszínpad
Mikor? Július 2., vasárnap 22:30

Hogy miért? Mert nincs fesztiválszezon Prodigy nélkül (vagy csak ritkán, de akkor jövőre tuti lesz megint)! Ez kell a népnek, na!

The Prodigy – Breathe (HQ)

The Prodigy Title:Breathe Album:The Fat Of The Land Year:1996 Label:XL Recordings Producer:Liam Howlett Writer:Liam Howlett

Cikksorozatunk első részét itt éritek el.