Az izraeli Gogol Bordello jön a GMK-ba

Egy vidám, akusztikus folkpunkot játszó tel-avivi zenekar, és egy remek magyar dalszerző-előadó. Ez az OSOG és Greg Gale koncertje az A38 Hajó szervezésében a Gozsdu Manó Klubban.

Az izraeli On The Shoulders Of Giants, azaz nemes egyszerűséggel csak OSOG akusztikus folk-punkja a tel-avivi zenei élet egyik legizgalmasabb jelensége. Talán leginkább a Gogol Bordellóra emlékeztet az OSOG americana-fílingből, kocsmadalokból, countryból, rock and rollból, latin utcazenéből, sanzonból, klezmerből és ki tudja mi mindenből összegyúrt laza örömzenéje.

Chester Chester

Music and lyrics by Avital Tamir Produced by OSOG and Liron Schaffer Recorded & Mixed by Liron Schaffer at Jaffa Sound Arts Mastered by Jonathan Jacobi at Jaffa Sound Arts ———————– http://osogfamily.com http://osog.bandcamp.com http://facebook.com/osogband http://instagram.com/osogband http://soundcloud.com/osog http://twitter.com/osogband Contact – info@osogfamily.com

A második albumát idén megjelentető OSOG elemi erejű élő fellépései, remek lemezei és a tagok ismertsége (korábban szinte mindegyikük jónevű izraeli punk- és metálzenekarokban játszott) fennállása három éve alatt óriási népszerűséget hoztak. Most idd az ideje, hogy a nyolctagú zenekar a magyar közönséghez is elhozza vidám és felszabadult akusztikus folk-punkját.

Greg Gale, azaz Gál Gergely 30. születésnapján jelent meg a Children of Hope névre keresztelt első videó az ex-Reflected énekes bemutatkozó anyagáról.

Arról az útról szól, amit az elmúlt három évtizedben tettem meg, az útról, ami elvezetett ahhoz, hogy megírjam ezt a lemezt, és hogy beletegyem a szívemet és a lelkemet

Greg Gale – Children of Hope (Homeward Bound 2014)

Available on iTunes: https://itunes.apple.com/en/album/homeward-bound-ep/id861438899 http://facebook.com/greggalemusic Violin: Zsuzsanna Sárhidai Recorded by Péter Skolák, mastered by Tamás Fejes (HitSpace) Artwork based on a tattoo design by Gusak from Kingdom tattoo, Kiev Lyrics: “I still remember every word you said I still remember you lying in my bed for the very last time.

Greg Gale – a Reflected-től eltérően – egyszerű, folkelemekkel tűzdelt akusztikus dalokat játszik.

Más zenéken szocializálódtam, és nőttem fel mint a környezetem. Beatles dalokkal tanultam gitározni, Breton (kelta) népdalokkal tanultam franciául, Johnny Cash pedig a legnagyobb példaképem. Az utóbbi években észrevettem, hogy ez az egész, a 60-as évek, a folk, a country, az akusztikus gitár most újra virágozni kezd, és ötvöződni látszik olyan zenekarokban, mint pl a Lumineers, vagy a Mumford & Sons. Végre egyszerű hangszerekkel is elfogadott jó zenét csinálni.

On The Shoulders Of Giants (IL), Greg Gale
2016. május 31., kedd 20:00
Gozsdu Manó Klub
Jegyár: 1500 Ft, elővételben: 1000 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón. A koncert napján csak a Gozsdu Manó Klubban!