Idén is mi döntjük el, hogy mi legyen a Nagyszínpad neve Orfűn

A tavalyi, Boldogság te kurva Nagyszínpad után idén is a közönség nevezheti el a Fishing On Orfű nagyszínpadát. Ennek gyakorlatilag már hagyománya van az Orfűi tóparton, mivel három éve jótékonysági árverés, tavaly közönségszavazás döntött a legnagyobb színpad nevéről. Máris mondjuk, hogy mi az idei kitétel a névvel szemben és ne feledjétek, a FOO már közelebb van, mint gondolnátok! Hamarosan mi is jövünk a részletes ajánlókkal!

Tavaly a fesztivál fellépői által ihletett sorok / dalszövegrészletek versengtek (és végül az Esti Kornél dalcíme, a “Boldogság, te kurva” nyert), idén viszont új tematika viszi tovább a hagyományt: elhunyt zenei legendák lehetnek a legnagyobb koncerthelyszín névadói Orfűn.

Esti Kornél – Boldogság,te kurva

Az Esti Kornél a Boldogság, te kurva című 2011-es lemezének címadó dala. Iratkozz fel hogy ne maradj le semmi újdonságról: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=estikornelzenekar A videót Vad Róbert és Rácz Péter készítette. http://cinemate.hu/ A Boldogság, te kurva megvásárolható / meghallgatható: iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/boldogsag-te-kurva/id883624128 Deezer: http://www.deezer.com/album/7862144 Spotify: https://open.spotify.com/album/4BHflsEYWTKIBmB8CLtrnz Kövess minket a Facebook-on: http://www.facebook.com/estikornelzenekar BOLDOGSÁG, TE KURVA (Szöveg: Lázár Domokos) Nézz rám és gondolj akár másra is, Csak legyen végre jobb.

Talán nem meglepő, hogy idén sem paktáltunk le egy multicéggel, mint főszponzorral, így viszont továbbra is a közönség döntheti el a nagyszínpad nevét Orfűn. A közelmúltban számos legendás zenész hunyt el, egy kicsit előttük is tisztelgünk a szavazás idei tematikájával.

– mondta el Lovasi András, a fesztivál egyik szervezője. Az egyetlen szabály, hogy a zenei életben nagyot alkotó, már nem élő személyekre lehet szavazni. Vivaldi nagyszínpad, Radics Béla nagyszínpad vagy Kurt Cobain nagyszínpad? Bármelyik lehetséges idén Orfűn! A szavazás itt érhető el.

Illetve még egy örömteli hír: 300 további sátorjegy és 10 db exkluzív, zárható kisház is értékesítésre kerül, csapjatok le rájuk! A sátorjegyek és a Minikabinok már elérhetőek a Ticketportal országos hálózatában.

A most rendelkezésre bocsátott sátorjegyeken és minikabinokon túl már csak párszáz napijegy és bérlet kapható az idei Fishingre. Aki ott szeretne lenni, mindenképpen váltsa meg jegyét elővételben!