Közkívánatra: ingyenes 0. nap az Ukk&Roll-on!

Mindent a vendégért: ezt a nézetet osztják az Ukk&Roll fesztivál szervezői is. A Veszprém megyei Megyer falu kultikus, idén azonban a szomszédos településre költözni kényszerülő rock/motoros rendezvényének törzsvendégei keményen tartották magukat a bevett szokáshoz, miszerint a fesztivál kezdete előtti napon már felsátraznának a kempingben. Makacs szokásokkal értelmetlen vitatkozni, így a fesztivál szervezői döntéssel egy június 22-ei, ingyenes 0. nappal bővül!

Hogy a kemping se maradjon csöndes aznap, a szervezők összetrombitáltak pár zenekart, akik már szerdán elkezdik hangolni a türelmetleneket a három napos bulira. A bandák az elkövetkezendő hetekben kerülnek majd bejelentésre, az első fellépő viszont már ismert: ők a Nemcsák Berry névre hallgató formáció, akiket a motorostalálkozók rendszeres látogatói már biztosan ismernek. A csapat szerelme tagadhatatlan a déli államok Amerikája iránt, zenéjük ennek megfelelően vérbeli southern motorosrock, erőteljes country beütéssel, mely ugyanúgy magával ragadja mind a színpad előtt bólógatókat, mind a hátul pultot támasztva sörözőket.

Nemcsak Berry – Indulj el!

Nemcsak Berry- Hungary http://www.nemcsakberry.com

Az Ukk&roll kínálata nem merül ki pusztán a zenei kínálatban: az eredeti Megyer Camp hangulatát tovább örökítve, napközben is számos sportos-szórakoztató programmal pörög majd a buli. Ilyen lesz a buborékfoci-bajnokság, melyen a vakmerőbb, pár eséstől sem megijedő csapatok értékes italutalványokat is nyerhetnek – kell ennél jobb motiváció a versenyzéshez? Rendkívül ígéretesen hangzik a fesztivál plakátján hirdetett szalma dühöngő és a wellness részleg is – utóbbi akár az elmúlt években nagy sikert arató Marcal Beach rekonstrukciója is lehet, melynek a nyári meleget tekintve biztos sokan hiányolnak majd, hogy a beígért olcsó sörről ne is beszéljünk… 🙂

Ukk&Roll Rock és Motoros Hétvége trailer 2

A Megyer Camp Fesztivál ideiglenes-végleges megszüntével elinditottunk a szomszéd faluban, Ukk-on egy hasonló hangulatú rockzenei alapokra épülő motoros barát rendezvényt… Vegytiszta rockzene, motoros, „civil” játékok,örzött camping, buborékfoci bajnokság, welnessszzzz részleg, olcsó sör…stb.. Peace, Love, Ukk&Roll

Az Ukk&Roll Rock és Motoros Hétvége 3 napos bérletéhez 6000 Ft-ért, a napijegyekhez 2500 Ft-ért juthattok hozzá a Tixa rendszerében, a 0. nap természetesen ingyenes.  A hezitálóknak érdemes még a héten intézni a vásárlást, a május 15-ig online vásárolt bérletekhez ugyanis 1 Ft-os, jelképes összegért jár a stílusos fesztiválpóló is, melyet jeggyel együtt, érkezéskor lehet majd átvenni. A rendezvény kedvez a fiataloknak és a családostul érkezőknek is: 10 év alatt ingyenes a belépés, a 10-18 éves fesztiválozók pedig kedvezményes, 3000 Ft-os hetijegyet is választhatnak – értelemszerűen az ilyen karszalagot viselőket alkohollal nem szolgálják ki a fesztiválon. Sátrazni a fesztivál őrzött kempingjében, 1000 Ft-os belépő mellett lehet, ám közkívánatra Megyer vendégházai is kiadóak lesznek a fesztivál idejére – erről bővebben a település weblapján olvashattok. További infókért kövessétek az Ukk&Roll közösségi oldalát, vagy csatlakozzatok a fb-eseményhez!