Elektronikus fronton erősített az EFOTT

Az idén ismét a Velencei-tó mellett megrendezésre kerülő EFOTT nem lassít: újabb fellépők érkeztek az egyetemisták legnépszerűbb fesztiváljára, ezúttal az elektronikus vonalról. Megkockáztatjuk, talán az idei a legerősebb felhozatal az EFOTT történetében.

Úgy tűnik, elektronikus vonalon bekeményít az EFOTT. A fesztiválon idén teljesen elkülönülnek majd a stílusok, a HOÖK sátorban például csak és kizárólag elektronikus zenét tolnak majd a hazai és nemzetközi kedvencek, akik közül többen most lépnek majd először fel hazánkban.

Zomboy – Bad Intentions

Pre-order Neon Grave EP and get ‘Lights Out’ now: http://zomboyofficial.com/ Subscribe for latest releases, official videos, teasers and more http://bit.ly/14VZ4m1 Zomboy – Reanimated EP iTunes http://bit.ly/17kbwto Beatport Pt 1 http://btprt.dj/1ev7PVz Pt 2 http://btprt.dj/17PjzeB Subscribe for latest releases, official videos, teasers and more http://nsdx.uk/ZomboySub http://zomboyofficial.com/ http://nsdx.uk/NSD-Official

Ilyen például a már korábban bejelentett Zomboy, vagyis Joshua Mellody, aki 2011-es “Organ Donor” című debütáló száma óta sikert sikerre halmoz. A brit dj/producer hírnevét első amerikai turnéjával alapozta meg, amelyet követően egyedi hangzása vírusszerűen terjedt el a basszusimádók között. Egyik legnagyobb slágere, a Bad Intentions a szervezők szerint felcsendül majd idén nyáron az EFOTT-on.

Szintén először látogat Magyarországra a Tomorrowland-et is megjárt Willem Rebergen, azaz ismertebb nevén Headhunterz.

Headhunterz – From Within ( Official clip )

Headhunterz in the studio creating the main part of his new track: “Headhunterz – From Within” // More information: http://www.headhunterz.com http://facebook.com/djheadhunterz http://twitter.com/djheadhunterz http://hardstyle.com/headhunterz Video by: Stijn Verlinde // Thanks to: Ruudvaneijk.com For sure I respect the DJ ! The best movie for me =D Just AMAZING !

A holland vonalat erősíti a Firebeatz is, akiket aligha kell bemutatni az elektronikus zene kedvelőinek. A duó Calvin Harris-szel, Tiësto-val és Martin Garrix-szel is dolgozott már együtt, és híresek arról, hogy soha nem csinálnak két ugyanolyan bulit, így különösen izgalmas, mivel készülnek az Efottozók számára. Nem kisebb érdeklődés övezi a Tsunamit jegyző Borgeous érkezését sem, aki a slágerlisták meghódítása után jön hazánkba egy igazán őrült bulira.

Végezetül nem feledkezhetünk meg a nagy kedvenc Pendulumról sem, akik ezúttal Verse-vel és egy dj szettel készülnek az „diákbulira”.

Pendulum – Watercolour (Official Video)

Watercolour, taken from Pendulum’s album, ‘Immersion’. iTunes – http://smarturl.it/ImmersionDeluxe // Spotify – http://smarturl.it/ImmersionSpot Follow Pendulum http://pendulum.com https://www.facebook.com/pendulum https://twitter.com/pendulum https://www.instagram.com/pendulummusic © 2010 WMG

A külföldi headliner-ek mellett többek között olyan hazai zenészek képviselik majd a stílust, mint Andro, JumoDaddy, Pixa, Metzker Viki, Palotai. Tombolni pedig minden nap reggel 8-ig lehet, amire soha nem volt még példa az EFOTT történelmében!

Idén is: EFOTT – csak szabadon…