Idén sincs fesztiválszezon Prodigy nélkül

Ezen a héten a Szigetes fesztiválok (remek és dicsérendő bejelentés mellett) meghúzták a kötelezőket: Guetta a Szigetre, a Prodigy pedig a VOLTra érkezik (ennek örömére frissült ez az oldalunk is, juhú). Utóbbi fesztiválra jön még  Axwell Λ Ingrosso, Paul Kalkbrenner, a Gorgon City, a Skillet, a Stereo MC’s, az Alle Farben és a Jan Blomqvist & Band. A gigantikusnak ígérkező koncertkínálathoz már korábban igazolt többek között az Iron Maiden, Wiz Khalifa, a Slayer és Damien Rice is. A továbbiakban íme a részletes infó a mai nevekről.

A Telekom VOLT Fesztivál 24 éves története során eddig kétszer szerepelt headlinerként és kétszer vonzott teltháznyi tömeget a világ egyik legsikeresebb, legnépszerűbb és legveszettebb brit elektronikus zenei alakulata, a The Prodigy. 2016-ban ezúttal ugyanitt, egy a korábbinál jóval nagyobb küzdőtéren veszi kezelésbe fanatikus magyar rajongótáborát a csapat; garantált, hogy Keith Flint és társai még a korábbi jelenéseket is felülmúló, szédületes és megveszekedett show-val szegezik majd a tömeget a Telekom Nagyszínpad elé, pláne, hogy az örökérvényű slágerek mellett a tavalyi, új lemezük legjobb dalait is magukkal hozzák.

Ma már nem kérdés, hogy a Telekom VOLT Fesztivál nemzetközi szinten is az egyik legeklektikusabb fesztivál, ahol egymás után lépnek szípadra a legkülönbözőbb műfajok ikonikus szereplői. A skandináv elektronikus zenei élet legmenőbb és legfelkapottabb house-kollektívája, a legendás Swedish House Maffia két világsztárjának szuperprodukciója, Axwell Λ Ingrosso minden bizonnyal több tízezres közönség előtt koncertezik majd a Lővérek közepén. Extra-energikus, élénk és ellenállhatatlan electro house zenében utaznak, mindketten megjárták már a világ leghangosabb bulijait és legnagyobb közönséget vonzó elektronikus zenei rendezvényeit. 2014-ben kezdték közös projektjüket, eddig megjelent kislemezeik egytől-egyig hatalmas sikerrel futnak. Kettejük párosa a keverőpultnál összecsapva készül hatalmas, fékezhetetlen, hiperenergikus partyra.

Axwell / Ingrosso – Sun Is Shining

Sun Is Shining – On iTunes Now: http://axing.so/SunIsShining Get the extended version on Beatport: http://axing.so/sunisshiningbp Steam it on Spotify: http://axing.so/SunIsShiningSp Buy Ushuaia Ibiza Tickets: http://www.ushuaiaibiza.com/tickets H&M Summer 2015 featuring Sun Is Shining: https://www.youtube.com/watch?v=HZ3aArrtQdQ Follow Axwell & Ingrosso Online http://axwellingrosso.tv http://facebook.com/axwellingrosso http://twitter.com/axwell http://twitter.com/ingrosso http://instagram.com/axwell http://instagram.com/ingrosso Snapchat: axwellingrosso Line: http://line.me/ti/p/%40ai15 Music video by Axwell / Ingrosso performing Sun Is Shining.

Az idei nyár nem Berlinbe, hanem öt év után ismét Sopronba, a Telekom VOLT Fesztiválra hívja a hazai partikörökben nagy sikert arató Berlin Calling című film sztárját, Paul Kalkbrennert. Fellépéseire rendre a meghirdetés pillanatában elfogynak a belépők, a legendás berlini technoszcéna legismertebb arca már a tavalyi, 7 című, több országban listavezető új albumával érkezik Magyarországra.

Tomorrowland 2015 | Paul Kalkbrenner

Tomorrowland Presents “This Was Tomorrow” The motion picture of a magnificent year WORLD PREMIERE November 26th 2015 Sportpaleis Antwerp Starring ‘The Symphony of Unity’ by the National Orchestra of Belgium Tickets now available: www.tomorrowland.com GLOBAL RELEASE December 1st 2015 TOMORROWLAND.COM – – – Join the Global Family… Join the People Of Tomorrow.

Lesz még rajtuk kívül a két neves DJ-producer, Kye Gibbon és Matt Robson-Scott 2012-ben alapított, világszerte népszerű projektje a Gorgon CIty, az igazán különleges rockzenét játszó, Skillet, a nagy öreg Stereo MC’s, Alle Farben és JAn Blomqvist is.

Skillet – Monster (Official Video)

New Album RISE featuring “Sick of It” and “Not Gonna Die” Get RISE (Deluxe Version) on iTunes: http://smarturl.it/risedlx Get RISE on iTunes: http://smarturl.it/skilletrise “Monster” is off Skillet’s album “Awake.” Get it here: http://smarturl.it/skillet-awake Visit skillet.com for more information.

Jegyek kaphatók a volt.hu-n!