BRBT – a legjobb a februárban

anyám! mennyi ideje várok már erre a koncertre!
2013 novemberében órákat ácsorogtam többed magammal a Hunniában Nemes Andrásra, pontosabban a BioRoBot albumra várva, amit ő hozott magával. Ez egyáltalán nem erősségem, de vártam türelemmel az első és ezidáig egyetlen BioRoBot albumot, hogy aztán ronggyá hallgassam. Robi akkor még lefelé tartott, rohant ezerrel a szakadék felé, nem lehetett tudni elkerüli-e, nem, hogy új albumra, se kicsire, se nagyra, de új számokra, sőt magára koncertre sem volt kilátás.

Robi, bár kissé összetörte magát, de mostanra már nem a szakadékban időzik, és február 12-én jön a BioRoBoT kislemez-bemutatója az Akvárium KisHalljában. állítólag tavaszra album is lesz, de ennek most még csak mérsékelten tudok örülni, mert bennem minden örömérzetre szolgáló helyet kitölt jelenleg az a tény, hogy B-i-o-R-o-B-o-T koncert lesz végre!

BioRoBoT Akvárium KisHall

azoknak, akiknek a zenekar neve nem mond semmit: a BRBT Bérczesi Robi és Nemes András zenekara, a hiperkarma együttállása a Plútóval. ha számot kell mondani, akkor csipogó, azt hallhattad már elégszer a rádióban. de pont azért, mert mindenhol csak csipogás van én most egy másik számot tennék ide, azt meg csak erősen tudom ajánlani, hogy ha kicsit is tetszik a zene, akkor futás, gyorsan vedd meg a jegyed és találkozzunk február 12-n a színpad előtt. azt, hogy futás értsd szó szerint, az elővételes jegyek már elfogytak, ha nem igyekszel simán lehet, hogy lemaradsz.

 

Biorobot, Zaják és Társa
2016.02.12., kapunyitás: 20.00
Akvárium Klub, KisHall
facebook event | BioRoBoT bandcamp | BioRoBoT facebook | youtube