Új nevek: Slayer, Sigma, GusGus, Damien Rice is fellép a VOLTon!

Nemrég elnyert a VOLT 2015 legjobb európai közepes méretű fesztivál díját, amihez próbál hű maradni 2016-ban is a Lővér kemping fesztiválja: az eddig már bejelentett Iron Maiden és Wiz Khalifa mellé érkezik még metal vonalról a Slayer, az először magyarországon fellépő Damien Rice, a már rutinos visszatérő Sigma és a GusGus is. Lássuk a részleteket!

A világ talán leghíresebb trash metal zenekara, a 35 éves fennállását ünneplő Slayer tehát végre Sopronban is megmutatja, miért is tartják őket az egyik legjobb koncertzenekarnak. Pályafutásukat egyaránt színesítette Grammy-díj, a dalszövegeket és a borítókat érintő botrányok vagy épp viharos ki- és visszalépések dobos fronton, de sikerük a három évtizeddel ezelőtti Reign in Blood lemez óta töretlen. Az alapító-gitáros Jeff Hanneman 2013-as halála óta tavaly jelentkeztek először új lemezzel. A 2016-os Telekom VOLT Fesztivál talán legsűrűbb és legvadabb koncertjére számíthatunk a Slayertől.

SLAYER – Repentless (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

The brand new SLAYER music video for the title-track “Repentless,” directed by BJ McDonnell. Twelfth studio album, REPENTLESS, out now worldwide via Nuclear Blast Records. Order album at http://nblast.de/SlayerRepentless SUBSCRIBE to SLAYER on YouTube: http://bit.ly/subs-slyr-yt This is McDonnell’s first stint directing a music video.

Sopronban láthatja először a magyar közönség a világhírű énekes-dalszerzőt, Damien Rice-t, aki már 2002-es debütáló szólólemezével bebizonyította, hogy a legfontosabb kortárs dalszerzők közt a helye. Érzelmes, gyönyörű zenéjét hallhattuk a Közelebb (Closer) című filmben is, de 2006-os második lemezét követően nyolc évig nem adott ki új saját albumot. A csendet két éve törte meg, a sztárproducer Rick Rubinnal rögzített My Favourite Faded Fantasy lemez egyszerre csodálatos és megható a gyönyörűen felépített és hangszerelt balladáknak és a magával ragadó szövegvilágnak köszönhetően. Június 29-én a Telekom VOLT Fesztiválon erről mindenki meggyőződhet, személyesen is.

Damien Rice – I Don’t Want To Change You [Official Video]

The New Album | ‘My Favourite Faded Fantasy’ | Available from 31st Oct Pre-order here: http://smarturl.it/MFFF Special album bundle’s also available: http://smarturl.it/MFFF.store?IQid=yt German fans watch here: http://po.st/EF0ckz || Release Dates || Ireland | Oct 31 UK & EU | Nov 3 OZ & NZ | Nov 7 US & CA | Nov 11 Directed by Arni & Kinski Sign-up at: http://damienrice.com Subscribe: http://goo.gl/sEurey Like: http://facebook.com/damienrice Follow: http://twitter.com/damienrice Follow: http://instagram.com/damienrice

Két leeds-i elektronikus zenész, producer és DJ duója a Sigma, mely az utóbbi öt évben szerzett magának nemzetközi hírnevet. Dallamos, pörgős és fülbemászó indulóikkal – mint például a két évvel ezelőtti gigasláger Nobody To Love  és a Changing – küzdötték fel magukat a drum’n’bass élvonalába. A műfajt képviselő legjelentősebb kiadóknál jelennek meg munkáik, miközben nagyhírű pályatársaikkal közreműködnek és turnéznak együtt. Olyan előadók számaiból készítettek népszerű átiratokat, mint Kanye West, Ellie Goulding, Eric Prydz vagy a Groove Armada. Decemberben megjelent első nagylemezükkel és egy elképesztő élő műsorral érkeznek a Telekom VOLT Fesztiválra.

Sigma ft Paloma Faith – Changing (Official Video)

Buy Sigma’s album ‘Life’ today containing ‘Changing’ iTunes – http://po.st/N23fVQ Amazon – http://po.st/oBfGvV Single on iTunes: http://smarturl.it/Sigma-Changing Remixes on iTunes: https://itunes.apple.com/gb/album/changing-remixes-feat.-paloma/id912809376 Goldsmyth on iTunes: https://itunes.apple.com/gb/album/changing-feat.-paloma-faith/id916176316 Single on Spotify: http://open.spotify.com/album/0GFH6EhjwsoV5wuZVgmZvO Remixes on Spotify: http://open.spotify.com/album/5FtDqBnkcfzXPhqPnLuFes Goldsmyth on Spotify: http://open.spotify.com/album/6Uc8V1iGoKgKL4n0a9rUyb http://www.sigmahq.com http://www.facebook.com/sigmahq http://www.twitter.com/sigmahq http://www.soundcloud.com/sigmahq http://www.3beat.co.uk http://www.twitter.com/3beatmusic http://www.facebook.com/3beatmusic https://www.youtube.com/user/3BeatProductions http://www.soundcloud.com/3beat Sigma’s recent No.1 hit, ‘Nobody To Love’, has quickly become one of 2014’s highest-selling singles so far, clocking up 510,000 sales (including streams), 30 million YouTube views and 40 million worldwide streams. And how do you follow-up a single that’s hit No.1 in 8 countries?

Igényes, egyedi dinamikájú és csábító atmoszférájú munkáik húsz éve tartják mozgásban a nem mindennapi, elgondolkodtató elektronikára fogékony rajongókat. A reykjavíki zenei kollektíva karrierje a világ egy eldugott szegletéből indult, de zenéjüket sikerült eljuttatniuk a világ minden tájára, pályafutásuk alatt kilenc stúdióalbumot és egy koncertlemezt készítettek. A zseniális Gus Gus legújabb munkája, a Mexico két évvel ezelőtt jelent meg. Fellépésük nem csak az elektronikus zene rajongóinak kötelező.

Gusgus – Over (Official Video) [HD]

Music video for Gusgus ‘Over’ – taken from their 2011 album ‘Arabian Horse’ (released via KOMPAKT) Director: Ellen Lofts & Thorbjörn Ingason for Narvi Creative Cinematography: Karl Óskarsson Post Production by Hjalti Axel Yngvason & Thorbjörn Ingason Fashion Designer: Gudmundur Jörundsson Stylist: Ellen Loftsdóttir Make-up and hair: Ísak Freyr Helgason, Maria Guðvarðardóttir & Harpa Káradóttir Assistant Director: Gagga Jónsdóttir Production: Jói Kjartans & Sunna Guðrún Pétursdóttir Key Grip: Ásgrímur Guðbjartsson Camera Operator: Guðmann Þór Bjargmundsson Assistant stylists: Elísabet Gunnarsdóttir & Hulda Halldóra Tryggvadóttir http://www.narvicreative.com

Jegyelővétel és minden egyéb infó: www.volt.hu