A rock fenegyerekei, a Helloween és a Sweet érkezik az Open Road Fest-re

2016-ban két ikonikus zenekar lép fel az Open Road Fest színpadán. Két banda, amely vastag betűkkel írta magát be a rock-történelembe, akiket nem gyakran láthat a magyar közönség, de most Alsóörsön ott lesznek velünk. Ha szereted a dögös rock zenét, és egy nagyot buliznál a metál és rock Isteneivel, akkor biztos, hogy ott a helyed az első sorban.

A rock és metál szerelmeseinek legnagyobb örömére idén a szabadság fővárosában a ’70-es évek bőrnadrágos fenegyerekei a Helloween tépi majd a húrokat. Sőt a felejthetetlen buli-élmény dupla dózisban garantált.

Helloween – I Want Out (1988)

Composer: Kai Hansen – Publisher: Maldoror/Wintrup Music Upload by: David / helloween.org

A fesztivál fő attrakciója a Helloween, alapjaiban változtatta meg a zeneipart, és egy életre beírta magát a metál történelmébe egyedi hangzásvilágával. A kemény fémzene ikonikus bandája idén újra elhozza a legnagyobb metálhimnuszokat. Garantált, hogy a 2015-ös album legjobbjai és az olyan örökzöldek, mint az I Want Out vagy a Keeper Of The Seven Keys nem maradnak le a tracklistáról.

A két évtizedes múltra visszatekintő banda huszonkét lemeze, tizennégy arany és hat platina díjat söpört be. A mai napig teltházas koncerteken tépik a húrokat. Nem hiába emlegetik őket egy lapon a legnagyobb nevekkel.

A szombati tombolás előfutára a The Sweet! A banda, „ami nélkül a KISS sem volna.” Gene Simmons alábbi kijelentése nem áll messze a valóságtól, ugyanis a The Sweet, a mai napig az egyik legnépszerűbb glam rock banda.

The Sweet – Peppermint Twist (Best version)

Cut video, but I think the best version. Edited by DoDo. I did not find the official video for this song.

A fesztivál két bombasztikus fellépői visszaadják a klasszikus rock koncertek különc világát, amit az együtt tomboló több ezer rajongó még fergetegesebbé tesz. Egy biztos, akaratlanul is ütemes lábdobolásba kezdesz majd, amint felcsendülnek a legismertebb dalok. Ha egy tanácsot elfogadsz, melegítsd be a nyakizmaid, mert egész éjszaka headbangelni fogsz a fesztiválon!

Szóval tudod már mit csinálsz június második hétvégéjén?

Gyere és bulizz együtt a legjobb fej emberekkel, énekeld együtt több ezer rock fanatikussal kedvenc dalaid, és tombolj napfelkeltéig. Éld át a „Feel the freedom” életérzést. Egy biztos, a pazar show, a gitárok visító hangja, a dob ütemes ritmusa és az egyszerre tomboló zenefanatikusok nyújtotta kavalkád maga lesz a legális eufória.

Hidd el, ezt a bulit még az ország másik felén is hallani fogják, úgyhogy le ne maradj róla! Váltsd meg jegyed a szabadság, a zene birodalmába: http://www.openroadfest.hu/product/fesztival-hetijegy-kedvezmenyes/