Dupla Ákos ünnep az Arénában

Dupla Ákos ünnep az Arénában

A fanatikus Ákos rajongóknak az idei naptárba idén decemberre plusz 2 nap piros betűs ünnep került, ugyanis kedvencük idén decemberre dupla Aréna fellépést hirdetett meg.

Maga a helyzet is kellemes de ja vu-t idéz idéz ezen sorok írójában, aki annak idején részt vett a hasonló dupla Bonanza ünnepen, a szép emlékű, régi BS-ben, amely időközben odalett egy tüzes hangulatú karácsonyi vásár során.

De maradjunk a jelennél, nézzük miért érdemes ellátogatni a lemezbemutató koncertre.

5+1 ok, amiért bolond vagy ha kihagyod:

  1. Mert lesznek új dalok (és mert az új album fasza). A nyári (fesztivál)turné óta megjelent az új studióalbum Még Egyszer címmel , amely tartalmazza a korábbi EP dalait is. Friss, szintis, erős anyag. Korábban megjelent kritikánk az albumról  itt.
  2. Mert egy önálló Ákos nagykoncerthez nem mérhető más hazai produkció. Erről meggyőződhet előre úgy is a hitetlen olvasó, ha megtekinti a nemrégiben megjelent 2014-es dupla Aréna koncert DVD kiadványt 30 dallal és hihetetlen színpadi látvánnyal. Figyelem: az idei koncertre még komolyabb technikát ígérnek a szervezők!
  3. Mert lesznek régi (Bonanza) dalok is. Tudom a nosztalgia életveszélyes mocsár, de mindig különleges izgalom, hogy mely régi Bonanza dal kap új ruhát.
  4. Mert utána hosszabb koncertszünet ígér Ákos.
  5. Mer’ ha most nem mész el az Arénába, akkor mehetsz Rózsira vagy a kutyaidomárra… Na, ugye?!

+1: mert a Fesztblog szívből ajánlja.

Szöveg: Toma