FEZEN 2016 – az első fellépők!

A FeZen nem árul zsákbamacskát: lassan tendenciává válik, hogy az ősz kezdetével csöndfátyolba burkolózó fesztiválok közül mindig kedvenc fehérvári mulatságunk dugja ki először az orrát. Nyilvánvalóan az elmúlt hetek csodálatos napsütése ihlette meg a fesztiválszervezőket, akiknek eszükbe juthatott, mit hiányolunk mi, kordontámasztó zenerajongók a legjobban; így hirtelen felindulásból meg is ajándékoztak minket két igen impozáns névvel. A 2016-os FEZEN Fesztivál színpadán: a WITHIN TEMPTATION és a POWERWOLF!

Még 268 napunk van a 2016-os FeZenig, de már most elkezdjük a névsorolást, azaz jöjjenek az első fecskék:

Within Temptation – a szimfonikus metal/rock holland elitalakulata jövőre már a 20. születésnapját ünnepli, így Székesfehérvárra is biztosan ünnepi hangulatban érkezik a csapat. Sharon den Adel és zenekara a FeZen pénteki napján lép majd színpadra.

Powerwolf – „Azért készítünk lemezeket, mert jó zenét akarunk csinálni, és nem azért, hogy kib…ott rekordokat döntögessünk.” – nyilatkozta a zenekar alapító gitárosa, Matthew Greywolf amikor albumukkal a német eladási lista élén nyitottak. A FeZenre pedig azért jönnek, hogy egy kib…ott jó koncertet adjanak.

Az idén 20 éves FeZen augusztus 3. és 6. között kerül megrendezésre a székesfehérvári MÁV pályán. Kedvezményes bérletet a Ticketportal rendszerében tudtok venni, november 16. este 18:00-ig mindössze 10490 Ft-ért.