miért mennél Münchenig…

miért mennél Münchenig…

ha egyszer Budapesten is lesz Oktoberfest? persze, húzhatod a szád, hogy az nem ugyanaz, hogy hol van Pest Münchenhez képest, meg egyáltalán? na de, kérdem én, tavaly, vagy tavalyelőtt kinéztél akár csak egyszer is a rendezvényre? na ugye! ha kint lettél volna, akkor nem kérdeznél ilyeneket!

2015. október 1-4. Ötvenhatosok tere
Oktoberfest

mert, ha kinéztél, akkor tudod, hogy ugyan ez tényleg nem München, hanem Budapest, és több korsó – igen csak jó – sör elfogyasztása után is Budapest marad, vagyis ezen nyavalyogni felesleges, főleg, hogy ez a tény egy csöppet sem csökkenti a bulifaktort, arról nem is beszélve, hogy megszokott ágyacskádhoz a Felvonulási tér – fiatalabbaknak Ötvenhatosok tere – bármelyik vége nagyságrendekkel közelebb van, mint akármelyik müncheni sörsátor. btw, igazi müncheni sörsátor idén is lesz, mint idáig mindig, vagyis emiatt sem moroghatsz.

naná, hogy mi már jártunk a sörfeszten. először is ez is egy fesztivál, koncertek is vannak, vagyis munkaköri kötelességünk megjelenni, másodszor meg a szerkesztőség több tagja sem veti meg a sört, a többiek meg bármilyen áldozatra képesek, ha zene és alkohol van a buliban.
naná, hogy mindig jól szórakoztunk, naná, hogy idén is megyünk újra.

ha ránk hallgatsz, akkor minden nap kinézel, így a tematikus napokon szisztematikusan kóstolhatod végig a sörkínálatot, jobbról balra, esetleg balról jobbra, vagy elölről hátrafelé haladva a sörcsapok közt. gyakorlottak és lábukon kevésbé biztosan állók próbálkozhatnak az átlós figurával, de ebben az esetben nincs garancia, hogy nem marad ki egy-egy csap.

de visszatérve a tematikus napokhoz: csütörtökön a macsóké és a szívtipróké a pálya (bármelyik állapot elérhető, sör lesz hozzá), ekkor várja az úri közönséget DJ Dominique, az Animal Cannibals, Csordás Tibi, a Happy Gang, Kasza Tibi, a V-tech, valamint Vastag Csaba.
pénteken azok menjenek, akik a 90-es évek zenéire szeretnek bulizni, ezen a napon a Bon Bon, a Groovehouse, a Kerozin és a Beatrice lesz műsoron.
a szombat és a vasárnap a 80-as éveké, lesz Korda Gyuri és Balázs Klári, Zoltán Erika, valamint Sheyla Bonnick a Boney M-ből, aki, nem meglepő módon, minden kisebb és nagyobb Boney M slágert elénekel majd.
természetesen minden nap lesz sramli, tánc és jókedv, valamint sör, sör, sör és még egy kis sör.

a Budapest Oktoberfest az aminek látszik.
a Budapest Oktoberfest egy sörfesztivál, melyen minden a jó hangulatot szolgálja.
a Budapest Oktoberfest nem akar ennél több lenni, és mi pont ezt szeretjük benne.

komplett műsor, részletes program, jegyárak a weboldalon. javasoljuk, hogy jegyed megvételét ne hagyd az utolsó pillanatra, a rendezvény az elmúlt években mindig teltházas volt.