Slash tényleg újra Magyarországra jön!

Slash tényleg újra Magyarországra jön!

Slash, ahogy azt a július elejei, VOLT-os fellépésén megígérte, novemberben visszatér Magyarországra. Épp most vált hivatalossá a dolog, a Sportarénában lép fel a rock félistene (aki nem mellesleg épp most békült ki Axl Rose-zal), az elképesztő VOLT-os koncertről írt beszámolónkat erre találjátok. Hogy kötelező program-e a novemberi koncert? Nem is kérdés!

Saul Hudson néven született 1965-ben Angliában, apja angol grafikus, anyja amerikai jelmeztervező. 5 éves volt amikor a család Los Angeles-be költözött, itt nőtt fel egy bohém közösség tagjaként a 70-es években.

Slash-nek többek között olyan felejthetetlen gitár riffeket köszönhetünk, mint a Guns N’ Roses #1 “Sweet Child o’ Mine” vagy “Welcome To The Jungle” slágereinek akkordjai. Miután kilépett a híres bandából, először a Slash’s Snakepit produkciójával ért el újabb sikereket, majd a Velvet Revolver nevű supergroup tagjaként állt ismét színpadra mielőtt belekezdett volna saját szólókarrierjébe.

Slash első szólóalbumával azonnal a slágerlisták élén kezdett, olyan énekesek közreműködésével mint Ozzy Osbourne, Fergie vagy Myles Kennedy. Nem sokkal ezuán megalapította jelenlegi csapatát SLASH: Featuring Myles Kennedy and The Conspirators néven, akikkel azóta már 4 éve zenél és turnézik.

Slash és csapata, a Myles Kennedy and The Conspirators új albumuk, a WORLD ON FIRE megjelenése kapcsán kapták az eddigi legtöbb elismerést, köztük olyan méltatást is, amely az adott médiumtól Slash eddigi karrierjének legjobb kritikája volt. Harmadik szólólemeze 12 országban kezdett Top10 slágerlista helyen, a címadó kislemez, a „World On Fire” pedig vezette az amerikai rock rádiós listát is.

A jelenleg is folyó világkörüli turnéjuk közben SLASH: FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS – Slash (gitár), Myles Kennedy (ének), Todd Kerns (basszusgitár), Brent Fitz (dob) and Frank Sidoris (gitár) – bejelentette a “World On Fire” őszi európai állomásait, köztük a november 18-án megrendezésre kerülő magyar koncertet is a BudapestArénában.

A hazai rajongók által nagyon várt bulira belépők augusztus 28-án 10 órától a www.livenation.hu oldalon keresztül már megvásárolhatók. A koncertre limitált számban közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is kapható.