Minden, amit tudni akartál a Dreherfesztről

A tavalyi hatalmas siker után idén újra lesz DreherFeszt – A Sörgyárfesztivál. A most szombaton megrendezésre kerülő eseményen remek hangulatú romkocsmák, 20 percenként induló sörgyártúra (amin mi már voltunk, fasza nagyon!) és sörkülönlegességek várják a nagyérdeműt. Elöljáróban viszont a legfontosabb infó, amit a tegnapi sajtótájékoztatón megtudtunk: az idén általunk (is) a Szigeten (is) istenített Hidegkomlós sör nem csak egynyári csoda volt, mindenképpen visszatér jövőre is! Yippikaye! Minden fontos részlet a Sörgyárfesztről pedig alább olvasható:

BELÉPŐ: 1500 Ft, amely magába foglal 3 darab 2 dl sörkóstolót is!

NYITVATARTÁS: 2015.08.29., 14:00–02:00 óráig.

HELYSZÍN: Dreher Sörgyárak, 1106, Budapest, Jászberényi út 7-11. – az Örs vezér teréről rendszeres, ingyenes közvetlen buszjárat közlekedik a fesztivál ideje alatt.

PROGRAM:

14:00                Kapunyitás
14:00 – 16:00    DJ Wondawulf
16:30 – 17:30    Honeybeast

18:00 – 19:30    Kaukázus
20:00 – 21:30    Magashegyi Underground
22:00 – 23:30    PASO Plays Covers
23:30 – 02:00    Beatman&Ludmilla
02:00                Rendezvény vége

A 2015-ös DreherFeszt sörei:

  • Dreher szűretlen, pasztőrözetlen

A minden tekintetében tradíciót és kihívást sugárzó sör tartalmazza mindazokat az íz- és illatanyagokat, melyek a sörgyártás során keletkeznek. Eredeti, természetes söríz jellemzi: enyhén élesztős, karakteres, fanyar, keserű, jól harmonizáló, testes, malátás íz, melyet vastag és tartós habjának köszönhetően tovább élvezhetünk. Telt ízével kiválóan harmonizálnak az illatában is jól felismerhető gyümölcsös aromák és a fűszeres komló.

  • Dreher Felfedező – a fesztblog mostani kedvence

Hidegkomlózás-technikával speciális, amerikai komlóból készített pikáns aromájú sörkülönlegesség. Fűszeres, csípős íze maradandó élményt nyújt a sörkedvelőknek.

  • Dreher Floral

Illatában és ízében egyaránt élvezhetjük a bodzavirág egyedi, édeskés és a komló kesernyés aromáit, mely együtt egy tökéletesen harmonikus ízvilágot alkot, kedvezve a különleges sörök kedvelőinek.

  • Nitrogénnel csapolt Dreher Bak

A Dreher Bak testes, erős barna sör, melynek ízében kellemesen harmonizál a karakteres keserű és az édeskés karamell íz. Habját a nitrogénes csapolás teszi különlegesen krémessé. Színe mélybarna, szénsavassága tartós és kellemes. Tartalmas ital, tartalmas programokhoz.

  • Dreher Classic

Jellegzetes pils típusú, világos sör, melynek karakteres keserűje és testessége kellemesen harmonizál. Tartós habja és aranysárga színe mellett az aromakomló gyümölcsös illata és a sör kellemesen csípős szénsavassága nyújt különleges sörélményt.

  • Dreher Kalandor

Észak-Amerikából származó, vulkanikus eredetű talajon termesztett komlóból gyártott karakteresen keserű sörkülönlegesség. Markánsan kesernyés ízvilágát tökéletesen kiegyensúlyozza az amerikai komló kellemesen citrusos, gyümölcsös aromája – magával ragadja kóstolóját.

  • Dreher Hidegkomlós – a fesztblog örök kedvence

A hidegkomlós Dreher a láger sörök letisztult ízét a kézműves sörök egyedi, tartalmasabb ízvilágával ötvöző, kiemelkedően komlós sörkülönlegesség. Különösen frissítő hatását az illatában és ízében egyaránt domináló citrusos aromakomló adja. A testesebb ízhatást és a megnövekedett keserűt extra komlótartalmának köszönheti, mely tovább emeli minőségét.

Találkozzunk szombaton a Sörgyárban!