9 + 1 ok, amiért idén is megyünk a VOLTra

Hogy miért megyünk idén is a VOLTra? Hagyományból. Részben. De van pár fellépő, akiért idén a fél karunkat is odaadnánk, na meg egy-két bevált helyünk-technikánk, amiket mind-mind megosztunk még veletek a VOLT rajtjáig. Most a Hogyan használjuk a Lővér Camping zuhanyzóit c. cikk helyett összeszedtünk nektek 9+1 pontot, hogy mi miért megyünk a fesztiválra. Aztán érkeznek még további tippjeink, kifejezetten a VOLTra és ígérjük, hogy még a zuhanyzókra is visszatérünk!

1.  MOTÖRHEAD!

Ez nem is kérdés számomra! Lemmyt pár évvel ezelőtt láttam a Hegyalján, és a következő szavak jutnak eszembe ezzel kapcsolatban: Ó TE JÓ ÉG!

Ha nem értenétek esetleg, hogy miről beszélek, találkozzunk pénteken 19:20 körül a Nagyszínpad első soraiban és meglátjátok! Én ott leszek!

(Ahogy egy ismerősöm mondja: Lemmy nem szép ember, de gavallér!)

2. Slash

Azóta is bánom a napot (napokat), amikor nem vettem jegyet a pár évvel ezelőtti budapesti Slash koncertre. Azt hittem, hogy kész, ezt végleg elszalasztottam… de nem! Rögtön az első napon, 22:50-től irány a Nagyszínpad!

3. Borfalu

Borfalu, vagyis a kezdőpont, a találkozóhely, a fröccsök mezeje, DJ Jokó birodalma, vagyis: az anyaméh. Mintha hazatérnél! Ha nem akarsz az elektronikus zenére ugrálni hajnalban, vagy ha délután csak egy fröccsre vágysz a hatalmas fa árnyékában, gyere! (Nagy eséllyel a fesztblog szerkesztőségét is itt találod majdnem mindig.)

Reggeli, ebéd, vacsora: a Fesztblog bora! #fesztblog #volt2014 #volt @voltfesztival #volt14 #voltfb

A photo posted by fesztblog (@fesztblog) on

4. Strand

Mert bizony az is van nem messze (jó, mondjuk ez elég relatív) a VOLTtól. Csupán párszáz forintért egy teljeskörű felfrissülés, itt nincsenek üvöltöző részegek reggel 11-kor (legalábbis nem annyi) és még a víz is kellemesen hideg és felfrissítő. Kell ennél több egy másnapra? Na ugye!

5. OFF Programok

Voltál már például a sopronkőhidai börtönben? Na, most teljesen ingyen elvisznek ide egy rabszállítóval, megmutatnak mindent, ami csak érdekelhet egy börtönben! Baromi izgalmas, csak igyekezzetek, mert a helyek hamar betelnek!

(Spoiler alert: a látogatás végén vissza is hoznak a rabmobillal)

6. VodkaSzódaCitrom

Baross koli alja, kb 400 forint. A legjobb. Pont.

7. Ezt a számot élőben meghallgatni:

8. Kettő (2) darab Nagyszínpad

Ráadásul egymással szemben, amiken felváltva megy majd a muzsika! Hogy ez hogy fog kinézni? Nos, ezért megyek, de majd elmondom ám!

9. Szülinap-Nulladiknap

Hiszen nem illik megbántani az ünnepeltet azzal, hogy el sem mész a bulira, nem? BTW, őket ünnepeljük idén, íme a pontos menetrend:

június 30. Kedd
16:30 Animal Cannibals – 20 éves a Takarítónő
18:00 Ganxsta Zolee és a Kartel – 20. születésnap
19:30 Intim Torna Illegál – 5. születésnap
21:15 30Y – 15. születésnap
23:00 HS7 – 20. születésnap
01:00 Irie Maffia – 10. születésnap
02:30 DJ Palotai

+1: és végül, mert hisz tudjátok: Mindenütt jó, de a legjobb Sopron!