Ünnepeljük a tavaszt meztelenül, diplomatákkal!

A tavasz egyetlen őrületes budapesti koncertjére készülnek a hazai beachpop királyai a Meztelen Diplomaták, április 17-én a Mika Tivadarban. Az ajánlott öltözék ezúttal a szoknya, ami jól pörög a zenekar új dalaira is.

A Meztelen Diplomaták zenéje, akárcsak a nevük is mutatja maga az ellentétek harmóniája, olyan, mint egy képzeletbeli diplomata, aki véletlenül öltöny nélkül, meztelenül indul el a tárgyalásra. Egyszerre könnyed és könnyeden komoly: beachpop zenéjük is a nyugati part optimista életszemléletében fürdőzik, miközben az élet apró és nagy örömeit éneklik meg rejtői iróniával és rafináltsággal.

A zenekar idén jelentette meg Almát szedek c. klipjét, majd az első tavaszi napsütéssel elindultak vidéki turnéjukra, most pedig ismét Budapesten hívják táncba rajongóikat! Nem is akármilyenbe: a srácok most szuperhosszú koncerttel készülnek a tavasz egyetlen fővárosi bulijára, végtelen ugrálással és tánccal, kifulladásig. A nyárelői napsütés pedig éppen alkalmas arra, hogy a hölgyek elővegyék virágos, pettyes, sima vagy éppen fordított szoknyáikat és abban jöjjenek koncertre. A zenekar cserébe készülő új EP-jük dalait is eljátssza.

A Meztelen Diplomaták előtt a post pop zenét játszó Csodagyerek lép fel, akik tavaly megjelent EP-jük és Millió lélegzet című debütálásuk után most szintén új számokkal örvendezteti meg a közönséget.

Meztelen Diplomaták
Helyszín: Mika Tivadar Mulató, Kazinczy utca 47.
Időpont: 2015. április 17. (péntek), 20.00
Belépő: 800 HUF
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1554240294828193/