Mi már tudjuk, mit adsz idén karácsonyra!

Írtunk már arról többször is így év vége felé, hogy milyen ajándékokkal lepjük meg a rokonokat. Természetesen fesztiválos, koncertes ajándékokat szedtünk össze – mivel ugyebár fesztblog vagyunk – tavaly-tavalyelőtt is a család minden tagja számára. Jó szokásunk idén sem marad el, ismét remek tippeket adunk, hogy mit hozzon a Jézuska, de ezúttal a pénztárcádhoz igazítjuk! Neked nincs más dolgot tehát, mint eldönteni, kire mennyi pénzt szánnál és mi máris mutatjuk a jobbnál jobb ötleteket! Vagy kevésbé jókat, de ebben az esetben várjuk kommentben a nyerő tippeket!

A legluxybb ajándékokat ő viszi házhoz!
  • Szuper-mega-luxy VIP ajándék (60.000.- forint felett)

Ha a luxyság fellegvárába tervezed vezetni a szerencsést, akit kiválasztottál, akkor a legjobb ajándék egyértelműen a jövő évi Soundra egy VIP bérlet. Ez még megfejelheted Gyúrós Petiknek egy kondibérlettel, vagy Miss Cicáknak egy szoláriumbelépővel, de ez már tényleg a luxus legteteje. És később még érkeznek majd a VIP kemping és hajójegyek a Soundra, azokkal is lehet még nagy örömet szerezni!

Ha azonban nem Soundos arc a kiszemelt, akkor is van ötletünk: örök jolly joker a Tomorrowland vagy Burning Man fesztivál, akár napijegy szinten is, azonban ehhez csak a szerkesztőség egésze nevében sok sikert tudok kívánni.

  • Ha nem sajnálod a pénzt (20.000-60.000.- forintig)

VOLT bérlet. No nem VIP, csak semmi nagyzolás, csak így, simán. Esetleg kombinálhatod még ezt a Sounddal vagy a Stranddal, de akkor már eggyel felsőbb kategóriás lesz a bevásárlás.

NovaRock 2015

Vagy ott van a Nova Rock bérlet, amiért aztán olyan fellépőket kapsz, hogy valóban a fal adja a másikat (ide amúgy napijegyet nem is árulnak).

Esetleg ebben a kategóriában szerepelhet még bármelyik Magyarországra érkező sztár fellépésére egy VIP jegy, vagy még épp beférhetünk 60.000 alá (ha ügyesek vagyunk) egy napijeggyel, fogyasztással a Soundon.

  • Megéri ajándékba adni (5.001-20.000.- forintig)

Ennyi pénzért azért még lehet rendes ajándékot kapni: ha a fesztiválok irányába nézelődünk, ott van például a Fishing On Orfű bérlet 15.000.-ért plusz sátorjegy egy ezres, ha kell. A Fishinggel kapcsolatban viszont az az igazán király, aki talál szállást Orfűn, ha nektek van, azonnal írjatok a fesztblog ingyenes, zöld e-mail címére, a fesztblog@fesztpresszo.hu-ra (komolyan)!

Ilyen a STRAND fesztivál (fotó:444)

Nézelődhetsz még a különböző, közepes és kis méretű fesztiválok hetijegyei, vagy a nagyobbak napijegyei között (ám ezzel talán megéri megvárni a programot). Megérheti még a STRAND bérlet, főleg ha az ifjúság a célközönség (azonban 16 éven aluliak számára, csakúgy mint az Alien filmek, nem ajánlott).

Koncertek terén is vannak bőven lehetőségek, számos hazánkban következő nagyobb fellépésről lehet már most is tudni. Ilyen a Nickelback vagy a OneRepublic koncertje (erősebb vonalon a Slipknot is játszik), vagy a retrósabb vonal kedvelőinek a We love the 80’s buli, ahova a VIP jegy all you can drink fogyasztással sem túl vészes (mondjuk ide kellhet is az a sok pia…). Azonban ha ezek közül egy sem jön be, még mindig lehet nézelődni a nagyobb klubok valóban minőségi kínálatából a magasabb árfekvésű koncertek terén ( Akvárium, Barba Negra, A38).

  • Szegény ember Szigete (1-5.000.- forintig)

A szegény ember Szigete az Auchan parkolója augusztus közepén, ahogyan azt az ősi sakálrészeg franciák közmondása is tartja. Ha nem is ezt a hangulatot viheted most haza a fa alá, minimális költségvetésből is megoldhatod a fesztiválos ajándékozást! Nézzük a remek kínálatot: Nagyon Balaton kitűző! Hm, remélem ti is beindultatok! Alig egy fél Sziget-korsó sör áráért, szinte mintha ott lennénk Zamárdiban! Főleg, ha felcsapjuk mellé ezt a remek Szigetes tetkót! Nem semmi, ugye? A feeling persze még megfejelhető egy, minden hatodikos osztálykarácsony aduászával, a bögrével! Na de várj, ez nem akármilyen, ez bizony STRAND Fesztiválos!!

Vannak ám ezen kívül is ajándékok (még ha nem is annyira nyerőek, mint a fenti kombó): ha mindenképpen idióta hollandnak akarod öltöztetni a kiszemeltet, itt találsz hozzá remek felszereléseket (bár ha rám hallgatsz, ebben az esetben inkább felkeresed a legközelebbi kínai boltot vagy az ebay-t és beírod oda EZT, így akár ilyet is rendelhetsz mindössze pár dollárért:

ezmiez.jpg

Van még pár ötletünk, a bennem nem kis ellenszenvet keltő sörpipától kezdve a  Motörhead-es mobilhátlapig, de ebben a kategóriában lecsaphatsz az egyedülálló AC/DC-s sörre is vagy gyakorlatilag bármelyik magyar banda pólójára (mondjuk itt a Piros Ló Zenekarét nem találtam, de üsse kő).

Illetve ebbe az árkategóriába tartoznak még a legtöbb klubkoncertek, így bátran nyálazd át az Akvárium, Barba Negra, A38 oldalait, tuti hogy találsz valami használhatót errefelé jó áron.

  • Oké, és ingyen van valami? (0-tól NULLA forintig)

Hogyne lenne! A legjobb ötletünk talán ebben a szekcióban van: játssz a  fesztblog karácsonyi nyereményesőjén és nyerj értékes ajándékokat! Ennél olcsóbban nem tudsz kijönni és ha szerencséd van, akár az összes ismerősödnek nyerhetsz valami igazán király dolgot! Jah, és egy nagyon fontos dolog még: így mi is ott leszünk a fa alatt 24-én, ami nem elhanyagolható szempont:)

Vagy, az abszolút favorit, ha semmi más nem jut eszedbe: egy éves fesztblog előfizetés!

Ti milyen fesztiválos ajándékot adtok a fa alá? Írjátok meg kommentben odalent!