Közgáz Gólyabál – úgyis ott leszel!

Ha az ideális szombat este számodra fényűző és különleges, de mégis egy csipet pikáns őrülettel megfűszerezett, akkor éppen ideje megkezdened a visszaszámlálást. November 22-én ugyanis ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb beltéri egyestés zenés-táncos rendezvénye, közismertebb nevén a Közgáz Gólyabál.

Egy pillanatra hunyd le a szemed, és képzeld el, ahogy a vörös szőnyegen lépsz be a Corvinus Egyetem főépületének ajtaján, mosolyogva és elegánsan, ahogy az a dresscodeban meg van írva. Az aulába lépve magával ragad a koncerthangulat, és pár pillanatra elveszel a színes tömegben. Később egy pohár pezsgőt kortyolgatva sétálsz végig a folyosókon, ahol minden egyes beugró és zug más és más meglepetést tartogat. Tegyünk még ehhez egy csipetnyi számmágiát: négy szint buli és fergeteges hangulat, hat egyedi tematikájú, kézzel készítetett helyszín, tizenkét pult széles italkínálattal, valamint végül, de a legkevésbé sem utolsó sorban négy színpad tizenhat felejthetetlen koncerttel.

Mindez nem álom. A Budapesti Corvinus Egyetem Fővám téri épülete egy estére valóban álarcot ölt, hogy helyet adjon az ország legnagyobb és legszebb gólyabáljának, mégpedig, idén nem más, mint Kovács Antal, a magyar cselgáncs első olimpiai bajnokának fővédnöksége alatt.

A bál színvonalas line-upja, melyen az alternatív zenétől kezdve, a retro irányába tett kanyaron át, egészen a dubstepig minden stílus felsorakozik, egy fesztivál plakátján is jól mutatna. paletta színfoltjai közül is elsőre szemet szúr a Brains, Irrie Maffia DJs, Mary PopKids, Halott Pénz qvartetje, de az elektronikus zene és a 90-es évek szerelmeseinek sincs oka panaszra. Különleges fűszerként ráadásul az Egyesült Királyságból érkező MC SirReal (Freestylers) is színpadra lép a Cloud9+ oldalán. Hangolódás gyanánt bátran kattints a rendezvény spotify lejátszási listájára.

A Cloud9+ ráadásul nem csak egy ütős koncerttel járul hozzá a rendezvényhez, hanem az idei Közgáz Gólyabál hivatalos himnuszát is nekik köszönhetjük, melynek klipjét éppen ott forgatták, ahol azon a bizonyos szombat estén te is kitombolhatod majd magadat.

A fellépők teljes névsoráért, a rendezvény részletes programpalettájáért, jegyinformációkért és egyéb színes tudnivalókért érdemes felkeresni a Közgáz Gólyabál honlapját vagy Facebook oldalát, valamint követni a hivatalos blogját.

Jegyinfromáció:

A jegyértékesítés a Busapesti Corvinus Egyetem Fővám téri főépületében november 10-13. és 17-20. között zajlik.

Gólya jegy: 2200 Ft
Corvinusos jegy: 3200 Ft
Külsős jegy: 4400 Ft
Corvinusos Spanjegy (4fő): 12000 Ft
Külsős Spanjegy (4 fő): 16000 Ft