Az MR2 stúdiója az Akváriumba költözik

2014. október 23-án este izgalmas rádiófelvétel helyszíne lesz az Akvárium Klub. Ami biztos, hogy Fluor Tomi, Sena és Kama mikrofonvégre kerül, ami kérdés, hogy kik ülnek be a közönség soraiba? A lehetőség adott, a program ingyenes! Ez a fajta szereposztás a Petőfi Rádió Backstage című műsorának interaktivitását is garantálja.

A Petőfi Rádió stúdiója izgalmas hely, de befogadóképessége korlátozott. Így jött az ötlet, hogy az Erzsébet téri Akváriumban hagyományteremtő klubsorozat induljon, melynek legfőbb különlegessége, hogy nem a rádióban szervezik meg, hanem egy olyan közegben, ahova sokan beférnek, így a közönség egy-egy téma személyes résztvevőjévé válhat. A menetrend mindig hasonló: kultúrfitnesz-beszélgetések, sztárzenészek kedvenc dalai, hajnalig tartó buli.

A Petőfi Rádió Backstage első találkozóján Tari Annamária szexológus mesélt a szuperegós szerelemről, és Lovasi András hozta magával kedvenc dalait. Nagy siker volt! Most csütörtökön 20 órától a Mary Popkidsból Kama, és az Irie Maffiából megismert Sena beszélget feketén-fehéren a magyarságról Horváth Gergellyel, vagyis arról, ahogy ezt ők élik meg színes bőrűként. Aztán 21 órától az a Fluor Tomi lesz a sztárvendég a Személyes Ügy felvételén. Ő az a fajta előadó, aki az elmúlt tíz évben minden zenei szélsőséget megjárt az underground mélyétől a mainstream csúcsáig, így különösen érdekes lesz, hogy az őt jellemző kísérletezés, határfeszegetés és sokszínűség mennyire köszön vissza kedvenc dalain.

Kár lenne kihagyni a velük való találkozást, ilyen más klubban nincs! Ráadásul, ha vége a beszélgetéseknek, utána is érdemes maradni, mert a DJ Fülöp, DJ Lobenwein, DJ Murak trió hajnalig tolja a Petőfi Rádió legjobb zenéiből a talpalávalót.

Van még kifogás? Másnap munkaszüneti nap. Tessék élni a lehetőséggel, csak tessék!

2014. OKTÓBER 23.
20:00
KULTÚRFITNESZ élőben Horváth Gergellyel
Téma: Magyarság feketén-fehéren
Vendég: Kama – Mary Popkids, Sena – Irie Maffia

21:00
SZEMÉLYES ÜGY
Kedvenc (nem saját) dalait mutatja be: Fluor Tomi

22:30
BEST OF PETŐFI
DJ Fülöp, DJ Lobenwein, DJ Murak

A BELÉPÉS DÍJTALAN!