Ingyenes Brains lesz a Trackben

Magyarország kedvenc élő drum n’ bass zenekara ingyenes bulival ajándékozza meg rajongóit az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából. A rendkívüli eseménynek a Barba Negra Track nyújt majd otthont.

Mizantrópok, remeték messze kerüljék el a környéket, ahol a Brains muzsikál, ugyanis az egy négyzetméterre jutó emberek száma borítékolhatóan megnő ez esetben. Mc Columboék nem csak kis klubokat, de a méretes koncerttermeket és a fesztiválok nagyszínpada előtt elterülő placcokat is garantáltan megtöltik pillanatok alatt. A hazai elektronikus színtér első számú hangszeres live act képviselői már 20 éve zúzzák porrá a zenei korlátokat, elismertségük több mint indokolt, muzsikájuk folyamatosan friss és naprakész, élő performanszaik pedig a mai napig lehengerlő energiát árasztanak. Az új kenyér, az alkotmány és a Szent Korona ünnepe alkalmából augusztus 20-án egy ingyenes koncerttel lepik meg azokat, akik a tűzijáték után a Barba Negra Trackben kívánják tölteni az estét. A késői kezdés nem megy a program hosszának rovására, a koncert 21:30-as kezdéssel sem lesz rövidebb a szokásosnál, és az ünnepi tűzijáték is kiváló helyről nézhető.

Helyszínen a Track jegypénztárában (papírformátumú jegy): egy fő részére három darab elővételes jegy igényelhető. Online (csak a Track honlapján):  egy e-mail címmel 2 darabot lehet regisztrálni. A rendelés menetéről a regisztráció során kap tájékoztatást minden érdeklődő.

Az ingyenes regisztrációs jegyek és a papíralapú voucher jegyek egyaránt egyszeri belépésre alkalmasak. Fontos tudnivaló, hogy az ingyenes jegyekkel a koncert napján – augusztus 20-án – a 18:30 -as kapunyitástól 20 óráig lehet belépni. 20:00 órától a helyszíni belépő 1500 forint lesz.

Online jegyregisztráció: http://track.barbanegra.hu/brains_20140820

Brains ingyenes koncert
2014. 08. 20.
Kapunyitás: 18:00
Ingyenes belépés 20:00-ig!
Kezdés: 21:30