Ez már a második prémium-nap: ezt nézzük ma meg a Soundon

Nem kell aggódni, nem lesz hosszú ajánló, csak úgy címszavakban lerendezzük az egészet. Sőt, akár két szó is elég: péntek? GUETTA! Najó, nem, lesz még más is, nem csak a francia-magyar haknikirály fellépése. Nézzük is a programot!

Első program már délután kettőtől: The Biebers a Jager Arénában. Igen, tudjuk, jó, jó, de gyenge. Valóban. De mégsem pöröghetünk a fejünkön már kora délután nem? (Feltéve ha kiürült már minden tegnapi cucc!)

Utána nem is kell máshova menni, max a söröspultig: 17:30, Soerii & Poolek! Még napfénynél megnézni a kurvát? Deal! Csak aztán ki ne derüljön, hogy csúnya! (Sajnos ki fog…)

Persze itt nem sokat maradunk, hiszen ezt a fantasztikus és roppant változatos Soerii showt bárhol megnézhetjük, így irány a Nagyszínpad és Martin Solveig! Say Hello!

A francia Dj után egy újabb csigaevő versenyző következik, de ne aggódjatok, a kettő között van idő a szabad foglalkozásra is: Guetta, a csupa nagybetűs DÍDZSÉJ csak fél tízkor kezd a Nagyszínpadon és ha szerencsénk van, hamar be is fejezi. Ha mégsem, akkor sincs gond, nyugodtan elbulikázunk a legújabb hakni-mixére idén is, mint tavaly. Vagy azelőtt. Vagy azelőtt. Vagy…

Ezután jön az este valószínűleg legjobb nője, aki színpadra lép: Scarlett Etienne! Mire lehet tőle számítani? Egy-két saját szám mellett Radiohead, Lana Del Rey és Daft Punk feldolgozásokra. Ha lesz a Get Lucky, menten a Balatonnak megyünk. Komolyan. (22:00, Telekom Terasz)

Ezután egy kis house-os szeletelésre invitálunk titeket, hajnali egytől irány a Party Aréna és az amcsi Deep Dish! Nem is mondunk többet, ez a szám helyettünk beszél szinte:

A hét utolsó munkanapjára (haha) még egy fellépőt találtunk, hajnali fél kettőtől Sven Vath a Telekom Teraszon. A német srác az elektronikus zene igazán megkerülhetetlen alakja, még az is hallott róla, aki csak Prosecturát hallgatott a walkmanjéről.

Ezután ismét szabad foglalkozást rendelünk el a hajnali szunyókáig, de most komolyan: minek javasoljunk bármilyen programot hajnali háromtól? Akkor már nem mindegy? Úgyis az lesz a legjobb buli, amelyik fedett helyen van ha esik / legközelebb van / legjobb csajok vannak / ahol fesztblogosok vannak.

És hogy hol vagyunk mi éppen? Nos, az kiderül az Instagram oldalunkról, ahol élőben toljuk minden nap az igét, kövessetek minket ott is!

És csak egyet kérek még mára: kegyelmezzen nekünk az eső és a YOLO istene!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Timbaland helyett van Buuren, a Nervo és a Clean Bandit: ötven nap m... Újabb jeles névsorral jelentkezik a MasterCard Balaton Sound, köztük a többszörös világelső DJ, Armin van Buuren, a kirobbanó formában lévő DJ-páros, Dimitri Vegas & Like Mike vagy az ausztrál slágergyáros duo, a Nervo. Hernan Cattaneo és Nick Wa...
Itt az utolsó esélyed: VERESS! – Sound negyedik napi ajánló... Kész, vége, nincs tovább, egy évre megint bezárulnak a luxy-part kapui :(. De ma még búsulásra semmi ok, inkább rakd fel a legswag-ebb napszemüveged, vedd a nyakadba a legközelebb álló holland csajt és irány az első sor! Nézzük, mi lesz a zárónapon: ...
Egyszemélyes maffia – Balaton Sound 3. napi beszámoló „Mindenki nyugodjon le a picsába, a sárhelyzet elmúlt, kérem haladjanak tovább, lehet tombolni!” A nagyszínpados fellépőket tekintve talán a szombati nap volt a leggyengébb az idei Soundon…vagyis Belvárosi Fesztiválon? Oké, hogy Wiz Khalifa fellépésé...