Egy hétvége nyugi: idén is a Bánkitó Fesztiválon!

 Idén hatodik alkalommal, minden eddiginél nagyobb összefogás eredményeképp, ismét lesz Bánkitó Fesztivál! A rendezvény a gazdag zenei választékon túl a folyamatos civil / kulturális programokkal köti le minden érzékszervünket három napon keresztül. A szervezők idén is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a fesztiválozó tömeg ne csak közönség, de közösség is legyen. Mozdulj ki a városból és tapasztald meg magad az élményt, hallgass bele az interaktív kerekasztal beszélgetéseinkre, lazulj a szabad(téri) színházi előadásokon, kiállításokon, közösségi workshopokon, vagy bármelyik fantasztikus zenész, művész előadásán. Szakadj ki a tóra!

Ha végigittad már a Kazinczy utca összes helyét, ha nem villanyoz fel a sztori tizedszerre,  ha a túlóra a normál munkamenet, ha úgy bringázol be a munkába, hogy észre se veszed, ha tüntetésre járni rutin menet, ha nem idegesít fel, az újabb törvénytervezet, ha a kátyúban nőtt virág a zöldfelület, ha a napsütést csak a monitoron nézed, akkor szakadj ki a Bánkitó Fesztivállal!

Gyere el, gondold át, nézd meg a tó túlsó partjáról, és élvezd újra!

Tedd fel azokat kérdéséket amik régóta foglalkoztatnak. Hallgass bele azokba a beszélgetésekbe, amik túlmutatnak a megszokott vitákon. Nézd meg a filmet a szabadban, ami úgy beszél rólad és a körülötted lévő világról, ahogy még sose gondoltál rá. Ülj be a színházba, és figyeld, hogy leszel része a játéknak, és hogy válik ettől valósággá az előadás.

Sétálj a parton és heveredj le a fűbe, vagy ugorj be a vízbe, és lazíts  a fák árnyékában. Találkozz máshogy azokkal akikkel mindennap, és ugyanúgy azokkal akikkel már egy éve nem. Beszélgess vagy keresd meg a zenét ami hozzád illik, táncolj, ameddig bírod az éjszakát.

Egyszerűen szakadj ki! Szakíts időt a nyugalomra, szakíts időt magadra, szakíts időt arra, ami körülvesz!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/711661888895859/
FB page: Bánkitó Fesztivál
Honlap: tekerjatora.hu
Dátum: 2014. július 17-19.
Helyszín: Bánki-tó

Fellépők: Mary Popkids, Akph, Belga, Zagar, Middlemist Red, Hó Márton és a Jégkorszak, Népi Papa és a Haverok, Fran Palermo, Carbovaris, The Qualitons, Puszi, Naked Truckers, …

Szakadj ki! – Bánkitó Fesztivál: július 17-19.