Új műsorral készül Soerii & Poolek – vajon eltűnik a törpe és a kurva a színpadról?

Közel öt évig járta az országot Soerii & Poolek kaotikus, ám annál izgalmasabb színpadi showjával, melyet tavaly szeptemberben búcsúztattak el. Most azonban visszatértek, hiszen a rádiókban folyamatosan “arcbajön” a Baby című daluk, ami tipikus példa lehet a dallamtapadás fogalmára! Azt pedig, hogy hol is tart a Soerii & Poolek 2014-ben, megmutatják az Akváriumban, ahogy szokták…

A megunhatatlan cicis csajok bájai mellett most láthatjuk először az Ultratronik 3000 Showt. Ez az elnevezés annyira misztikusan menő, hogy szinte mindenkit kíváncsivá tesz, de egy megrögzött Soerii rajongó már már azt érezheti, hogy ez a buli egy zenei ősrobbanás színpadra állított vizuális orgiája lesz. Gerisson és Jappán ambícióit ismerve ez így is lesz.

– Tavaly eldöntöttük, hogy megújítjuk a showt és egy modernebb, látványosabb produkcióval toljuk a bulikat. – meséli Jappán. – A régi számokhoz is hozzányúltunk és alapjaiban alakítottuk át a koncertet, ami tulajdonképpen egy track, vagyis lélegzetvételnyi üresjárat sem lesz. 

Az estet a Compact Disco nyitja meg. Az ő műsorukat követően pedig kezdetét veszi az Ultratonik 3000 Soerii & Poolek partyúj díszlet: egy DJ pult, ami tulajdonképpen egy villogó S&P betű és hazai viszonylatban egyedülálló showelem.  A hónapokon keresztül készülő berendezést a fővárosi rajongók most láthatják először, de a formáció nem bízta a dolgot a véletlenre:

– Budapesten az Akváriumban mutatjuk be először ezt a műsort, de az elmúlt 2 hétben volt 3 vidéki bulink, ahol teszteltünk pár dolgot és igyekeztünk felmérni a reakciókat, hogy még jobban fokozzuk az őrületet. – folytatja . – Május 15-én már fullos lesz minden, sőt fellép majd velünk Péterfy Bori, a Halott Pénz, Fluor, Papp Szabi a Supernemből és persze a Mary Popkids-es Kama is, aki a Baby klipjében is szerepel.

Az ULTRATRONIK 3000 NEM koncert, de játszanak élő zenészek.

Az ULTRATRONIK 3000 NEM Live Act, de rengeteg speciális jövőbeli eszközt használ.

Az ULTRATRONIK 3000 NEM DJ SET, de ha a hangulat megköveteli, akkor előkerül jópár nemzetközi és hazai sláger is a két hangmágus lemeztáskájából.

Az ULTRATRONIK 3000 az országban egyedülálló látványvilággal büntet.

Az ULTRATRONIK 3000 egy buli, amin jobb ott lenni, mint máshol.

Az ULTRATRONIK 3000 sztárvendégekkel is kedveskedik.

Az ULTRATRONIK 3000 a minden és a semmi.

Az ULTRATRONIK 3000 vendégei TWÖRKÖLTET vacsoráznak.

 

Soerii & Poolek: Ultratronik 3000 – A Show

Budapest, Akvárium Klub, Erzsébet tér

2014. május 15. 22.00

Jegyek: elővételben 1500 ft, a helyszínen 1900 ft.

http://fesztivaljegy.hu/index.php?id_product=225&controller=product&id_lang=7

https://www.facebook.com/events/615571818518848/