Alfa Fesztivál: tervezd meg te, mit viseljenek az emberek!

A fesztiválra várni kell még pár hónapot, de a szervezés már nagyban zajlik: április elején többek között elindult a fesztivál új weboldala. Az oldal dizájnos megjelnéssel és egyre több információval, érdekességgel és hírekkel várja a látogatókat. A honlapon, ahogy a Facebookon is már megtalálható a 4 új fellépő, és a jövőben is minden szerdán 4 további előadó nevét teszik közzé, így a fesztivál közeledtével folyamatosan rajzolódik ki a végleges program.

Hogy a hetek gyorsabban teljenek a nyárig, egy kis kreatív tervezésre invitálják a szervezők az érdeklődőket. “TERVEZD MEG AZ ALFA FESZTIVÁL HIVATALOS PÓLÓJÁT!” címmel indul pályázat, melyre várják a jobbnál jobb terveket. A részvételhez csupán be kell küldeni a tervezett mintát, feliratot, és a nyertes dizájnja kerül majd az augusztusi fesztivál hivatalos pólóira. A pályázatok leadására 2014. május 18-ig van lehetőség, további részletek pedig megtalálhatóak lesznek a Facebook oldalon: www.facebook.com/AlfaFesztival.

A könnyebb műfajok kedvelőinek örömére idén fellép a Kiscsillag valamint a Paddy and the Rats. Az előbbi forntemberét, Lovasi Andrást kérdezték a fesztivál fellépésekről: “Fesztiválon fellépni a zenélés egyik igazi élményét adja mind a hallgaónak, mind a muzsikusnak. Ilyenkor szemtől szembe találkozhatunk a közönségünkkel, együtt bulizhatunk és megpróbálhatjuk átadni, amit a dalok nekünk jelentenek. A Kiscsillaggal sok mindent tervezünk a 2014-es évre, és a nyarat záró Alfa Fesztivált különösen várjuk.”

Akik a zúzós koncerteket kedvelik, számukra is a megszokott hangulatot ígéri többek között Deák Bill Gyula vagy a Road zenekar. “Sose szerettünk volna olyan zenekar lenni, akiket csak posztereken láthat a közönség” – monda Kádár Imre, a Road gitárosa. “Szeretünk a koncertek után találkozni a rajongókkal, aláírunk pólókat és bögréket, fotózkodunk mindenkivel, ha megkérnek rá. Úgy látjuk, hogy a jó közönség-zenekar kapcsolat záloga a kommunikáció, és ehhez a fesztiválok egy nagyon jó lehetőséget kínálnak.”

A héten jelentettek be 4 további zenekart, ők pedig a Depresszió, az Auróra, az EDDA és az Alvin és a Mókusok. Róluk és a a fesztivál többi programjáról minden információ elérhető a hivatalos honlapon, a www.alfafesztival.hu-n.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Elindult a nyárzáró Alfa Fesztivál is A nyár utolsó hétvégéjének érkezése rendszerint rossz hír, idén viszont egyben az Alfa Fesztivál kezdete is, ami kifejezetten jó hír! Csütörtök déltől várta a fesztiválozókat az Alfa Várpalotán, a Cseri parkerdőben, és már az első nap nyüzsgéssel, la...
Úristen, mindjárt vége a nyárnak, és még nem fesztiváloztam! Bizonyára sokan vannak, akik hasonlóképp kiáltanak fel, mikor tekintetük a naptárra téved. Mindjárt itt az augusztus, a nyár általában legmelegebb, legbulisabb hónapja, hogy 31 nap tombolás után átadja magát talán minden hónap közül a legnagyobb köcs...
A rajongók döntöttek: augusztusban lesz az Alfa Fesztivál! Várpalota, Cseri Parkerdő: egy ismerős helyszín a magyar fesztiválozóknak. Az elmúlt években több ezer fiatal vert sátrat a gyönyörű természeti adottságokkal megáldott kisváros mellett. 2014-ben a fesztivál szervezésébe bevonták a közönséget: február...