Füldugót hozz!

A Dub Phase crew immár 7. éve döngeti a budapesti klubbokat basszus-orientált estjeikkel. Igaz, mi még nem hallottunk ezekről a bulikról, de ajánljuk nektek (csakis füldugóval!). Alább a szervezők kedvcsinálója.

KOntra1

Két éve kezdtük saját SoundSystemünk építésébe, amivel a zene fizikális jelenlétét próbáljuk minél szélesebb körben bemutatni. A nyáron megújult Kontra Klubban (Trafó Pince) kaptunk lehetőséget, hogy tovább folytassuk a Sound System kultúra terjesztését! Ez lesz a második esténk, az első nagyon szuperre sikeredett, nagyon jó hely lett a Kontra Klub!

Szombaton este a Tilos Rádió Jahfarja kezdi Reggae, Dub zenékkel melegíteni a füleket (és a gyomrot:), rajta kívül egy Londoni vendégünk is lesz, Turmoil a Soul Sinners trióbol! Több éve rezidensek a Flexfm pirate rádión, több megjelenesük van a Dubting kiadónál, illetve volt már Dub Phase vendég korábban is, még a Mono klubbos korszakban.

Mellettük a Dub Phase familia itthoni tagjai zenélnek még: Gumilap, Display és Metro, illetve Mc High G. A vizuálról Ufy és Ghoulish gondoskodik! A hangról pedig természetesen a Dub Phase Sound System!! (FÜLDUGÓ HASZNÁLATA AJÁNLOTT!)

Dátum: 2013.November.16. – 22:00
Helyszín: Kontra Klub – Bp. IX. Liliom u 41 – (Trafó Pince)
Beugró: 500huf / 2EUROS | Korhatár: +18 |

Lineup:
Turmoil /Soul Sinners – Oi! Rec,Dubsaw,Mode1,Dubting/ – UK
Jahfar /Tilos/ – Reggae/Dub Warmup Set
Display /Dub Phase/
Metro /Dub Phase/
Gumilap /Dub Phase/
+Mc High G /Dub Phase/
Vizual: Ufy + Ghoulish

Dub Phase Sound System: http://facebook.com/dubphasebudapest/
Soul Sinners: http://www.facebook.com/pages/SOUL-SINNERS/135758179759
Facebook esemény: http://www.facebook.com/events/168203350053978/