A világ legnagyobb showja újra Budapesten

Két éve nyáron volt szerencsém látni egy olyan show-t, amiről ha nekem valaki csak mesél, hogy mennyire fantasztikus, egyszerűen kiröhögöm. Azt mondanám, ilyen nem létezhet. Saját szememmel kellett látni, mire képes a fantasztikus zene és a hihetetlen látvány, hogy elhiggyem: de, igen, A Fal tényleg ennyire jó. Ez az előzetes várakozásokkal ellentétben nem egy koncert volt, hanem egy zseniális színházi előadás. Egy olyan, amit mindenkinek látnia kell! És a lényeg: ez a show nemsokára ismét Magyarországra érkezik!

roger-waters-the-wall-live

Az előző élményemről erre olvasható egy beszámoló, és ha ez nem lenne még eléggé meggyőző, lássuk, mire számíthatunk még augusztus 25-én. Először is, a helyszín más lesz, a korábbi Papp László Arénával ellentétben most szabadtéren, a Puskás Stadionban lesz látható az előadás. Ezzel kapcsolatban az az ígéret, hogy minden eddiginél nagyobb színpadon láthatjuk majd a produkciót (már ha eddig nem lett volna eléggé monumentális az egész). Másodszor pedig eddig már több, mint három millió ember látta világszerte a The Wall-t, ahogyan pedig azt mondani szokták, ennyi ember nem tévedhet (és tényleg nem!).

Ezen felül még miért is kell augusztus végén a Puskás Stadionba kilátogatni? Mert nem sok olyan előadás van, amiről többek között a ( fesztblognál némileg nevesebb) The Times, a New York Post, a The Guardian és a The Telegraph is olyanokat állít mint hogy “A valaha volt legjobb show. És pont.” Ha valakit esetleg még mindig nem sikerült meggyőzni, nézze meg az alábbi ajánlót, ez biztosan meghozza a kedvét!

És miért nézze, hallgassa meg egy olyan ember még egyszer ezt a show-t, aki már látta korábban? Mert tudja, hogy megint nem fog csalódni élete egyik legjobb előadását nézheti meg újra!

Kár a szavakért, ezt tényleg látni kell! Találkozunk 25-én a Puskásban!