Dr.Alban újra jön hozzánk!

Immár 6. alkalommal kerül megrendezésre Győr környékének legnagyobb szabadtéri, könnyűzenei fesztiválja a Szigetközi Music Fesztivál. A 6. SZMF a környék legszínesebb programjait garantálja, kicsit eltérve a korábbi évek mintájától. Idén a három napos, két színpados rendezvény kizárólag élőzenei koncertekkel várja a szórakozni vágyókat, nem csak Szigetközből.

A Győr24 Hírcsatorna által támogatott színpadunk kiemelt koncertprogramja, az első Szigetközi Hip-Hop maraton, mely 20 órán át a hazai szcéna legnagyobbjait sorakoztatja fel, mint az Akkezdet Phiai, a Hősök, a Punnany Massif, DSP, NKS, Barbárfivérek, Bro’n’Sis, Vészk’járat, Jambalaya, Killakikitt és még sokan mások.

Győr térségében a Szigetközi Music Fesztivál, Árkád Győr színpadán hallhatjuk először a Republic 67-et Sipos F. Tamás vezetésével, de élő koncertet ad az Edda, a Beatrice, Rúzsa Magdi, Dobrády Ákos, 25 év után először élőzenei folklór kísérettel Bódi Guszti és a fekete szemek, és a „Sing Hallelujah”, „It’s my life” világslágerek szerzője Dr. Alban is.

A szabadidős programok skálája is bőven tartalmaz színeket, mint a PlayStation GT Academy, a regionális Paintball bajnokság, a Hidegháborús Airsoft börze, vagy épp az első SZMF Sörpong Kupa.

A fesztivál keretein belül zajlik a térség legnívosabb szépségversenye, a Szigetköz Szépe. A fesztiválra látogatók megcsodálhatják a versenyző bemutatóit, felvonulásait, és szavazhatnak kedvencükre.

És ami az álomízű programlehetőségeken felül már csak édes simogatás az a hihetetlenül barátságosra szabott jegyárak, de mindezekről és még rengeteg másról pontos részleteket találsz a www.facebook.com/szmfdunaszeg facebook, vagy a www.szmfdunaszeg.com weboldalaink egyikén, vagy tekintsd meg videó meghívóinkat a hivatalos youtube oldalunkon a http://www.youtube.com/SZMFofficial -on!