Miért megyünk idén az EFOTTra?

Bár a mostani időjárás nem ezt mutatja, a naptárra tekintve világosan látszik: hamarosan végre elérkezik az a pillanat június végén, amit minden egyetemista és főiskolás már nagyon régen vár. Persze itt most nem (csak) a vizsgaidőszak végére kell gondolni, hanem a minden diák naptárában kötelezően piros betűs ünnepként szereplő EFOTT-ra is! Alább megtudhatjátok, szerintünk miért kell nektek is ott lennetek Zánkán június 25-től!

Mi biztosan ott leszünk az idei EFOTTon, mert...

  • ez a fesztivál tényleg a fiataloknak szól!

Mint azt a fesztivál neve is mutatja (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója), az EFOTT tényleg egy olyan rendezvény, amit a fiataloknak találtak ki! Aki pedig járt már egyetemista gólyabálon vagy akármilyen bulin, az jól tudhatja, hogy akik igazán tudnak bulizni, azok ezek a fiatalok! Mégis, milyen másik közönség előtt lehetne Dévényi Tibi bácsira akkora kereslet, hogy minden este (!) lenyomjon egy két órás (!!) showt? Arra pedig mérget veszünk, hogy a közönség meg fog őrülni érte és a pöttyös labdákért!

  • megfizethető!

 …főleg, ha a Corvinusra jársz. Közgázosként már 12.490.-ért megszerezheted a hetijegyet elővételben, ami tekintve a felhozatalt, igazán baráti ár. Ugyanennyiért juthatsz be, ha zánkai lakos vagy, és még sátrat sem kell cipelned. A diákok 15.490.-ért válthatnak jegyet elővételben, míg mindenki más 2000.-al drágábban válthatja meg az egész heti szórakozását. Napijegyek elővételben 6.990.-ért kaphatóak, míg a 0. napi belépő nem felsőoktatási diákigazolvánnyal 20 éves kor alatt ingyenes. Ezen kívül elérhető még hétvégi jegy is, amely péntektől érvényes a fesztiválra, a sátrazásért pedig nem kell külön fizetni egyik esetben sem.

  • ott lesz a Balaton partján /Zánka/!

Azt már többek között a tavalyi SZINen is megtapasztalhattuk, hogy nincs is jobb annál, mint amikor egy átbulizott éjszaka után másnap reggel nyolc körül (mert a hőség úgyis kivet a sátorból) felhúzod a fürdőgatyádat, és befekszel a fesztivál mellett lévő folyóba/tóba. Ennél jobb regenerálódást (a gyógysörön és a reggeli pálinkán kívül) mi nem ismerünk, így még szerencse, hogy minden nehezen induló reggelen pont kéznél lesz egy Balaton az EFOTT mellett.

  • csajok!

Avagy pasik, kinek mi játszik. Ugye nem kell elemeznünk, hogy a Közgázos Gólyabál után (beszámoló erre) mennyire várjuk, hogy újra Corvinusos csajok közt lehessünk (ha valakinek ez még új infó lenne: idén a Corvinus szervezi az EFOTTot)? Esetleg ha valakinek bármilyen kifogása lenne a duna-parti egyetemmel, ne aggódjon, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján azért csak-csak akad még számára kedves hölgy/úriember.

  • vége a vizsgaidőszaknak!

Mivel is feledtethetné a vizsgaidőszak kínokkal teli gyötrelmeit az egyetemista, mint egy korsó hideg sörrel, jó zenékkel, nyári meleggel és egy kiadós csobbanással a Balatonban? Az első kettőre garancia az EFOTT, talán még az utolsóra is, abban viszont csak reménykedhetünk, hogy az égiek kegyesek lesznek hozzánk, és nem a parton ázunk majd el.

  • ilyen 0.napot még nem láttál!

Bár nem tudjuk még egészen pontosan, mit jelent az alábbi beosztás, minden esetre kíváncsian várjuk a fejleményeket.

efott0

  • Mr. President!

Itt mindenféle félresikerült szöveg helyett álljon az alábbi videó, akinek pedig ennek hallgatására nem lendül a keze a magasba, húzzon le egy Unicumot és indítsa el újra a videót! (ez a művelet tetszés szerint többször megismételhető, az Unicum bármilyen töményre cserélhető)

  • a tavalyiról annyi sztorit hallottunk a haveroktól, hogy idén bűn lenne kihagyni!

Ezt sem kell nagyon magyarázni. Ha bárki hasonló helyzetben lenne, mint mi, vagyis hogy a haverok az év nagy részében azt elemezgették neki, hogy mennyire állat buli volt a tavalyi EFOTT, akkor nem lehet kétség: az ideire el kell menni, és nem pedig hallgatni az oltári sztorikat novemberben (is)!

Találkozunk Zánkán!