Miért megyünk idén az EFOTTra?

Bár a mostani időjárás nem ezt mutatja, a naptárra tekintve világosan látszik: hamarosan végre elérkezik az a pillanat június végén, amit minden egyetemista és főiskolás már nagyon régen vár. Persze itt most nem (csak) a vizsgaidőszak végére kell gondolni, hanem a minden diák naptárában kötelezően piros betűs ünnepként szereplő EFOTT-ra is! Alább megtudhatjátok, szerintünk miért kell nektek is ott lennetek Zánkán június 25-től!

Mi biztosan ott leszünk az idei EFOTTon, mert...

  • ez a fesztivál tényleg a fiataloknak szól!

Mint azt a fesztivál neve is mutatja (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója), az EFOTT tényleg egy olyan rendezvény, amit a fiataloknak találtak ki! Aki pedig járt már egyetemista gólyabálon vagy akármilyen bulin, az jól tudhatja, hogy akik igazán tudnak bulizni, azok ezek a fiatalok! Mégis, milyen másik közönség előtt lehetne Dévényi Tibi bácsira akkora kereslet, hogy minden este (!) lenyomjon egy két órás (!!) showt? Arra pedig mérget veszünk, hogy a közönség meg fog őrülni érte és a pöttyös labdákért!

  • megfizethető!

 …főleg, ha a Corvinusra jársz. Közgázosként már 12.490.-ért megszerezheted a hetijegyet elővételben, ami tekintve a felhozatalt, igazán baráti ár. Ugyanennyiért juthatsz be, ha zánkai lakos vagy, és még sátrat sem kell cipelned. A diákok 15.490.-ért válthatnak jegyet elővételben, míg mindenki más 2000.-al drágábban válthatja meg az egész heti szórakozását. Napijegyek elővételben 6.990.-ért kaphatóak, míg a 0. napi belépő nem felsőoktatási diákigazolvánnyal 20 éves kor alatt ingyenes. Ezen kívül elérhető még hétvégi jegy is, amely péntektől érvényes a fesztiválra, a sátrazásért pedig nem kell külön fizetni egyik esetben sem.

  • ott lesz a Balaton partján /Zánka/!

Azt már többek között a tavalyi SZINen is megtapasztalhattuk, hogy nincs is jobb annál, mint amikor egy átbulizott éjszaka után másnap reggel nyolc körül (mert a hőség úgyis kivet a sátorból) felhúzod a fürdőgatyádat, és befekszel a fesztivál mellett lévő folyóba/tóba. Ennél jobb regenerálódást (a gyógysörön és a reggeli pálinkán kívül) mi nem ismerünk, így még szerencse, hogy minden nehezen induló reggelen pont kéznél lesz egy Balaton az EFOTT mellett.

  • csajok!

Avagy pasik, kinek mi játszik. Ugye nem kell elemeznünk, hogy a Közgázos Gólyabál után (beszámoló erre) mennyire várjuk, hogy újra Corvinusos csajok közt lehessünk (ha valakinek ez még új infó lenne: idén a Corvinus szervezi az EFOTTot)? Esetleg ha valakinek bármilyen kifogása lenne a duna-parti egyetemmel, ne aggódjon, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján azért csak-csak akad még számára kedves hölgy/úriember.

  • vége a vizsgaidőszaknak!

Mivel is feledtethetné a vizsgaidőszak kínokkal teli gyötrelmeit az egyetemista, mint egy korsó hideg sörrel, jó zenékkel, nyári meleggel és egy kiadós csobbanással a Balatonban? Az első kettőre garancia az EFOTT, talán még az utolsóra is, abban viszont csak reménykedhetünk, hogy az égiek kegyesek lesznek hozzánk, és nem a parton ázunk majd el.

  • ilyen 0.napot még nem láttál!

Bár nem tudjuk még egészen pontosan, mit jelent az alábbi beosztás, minden esetre kíváncsian várjuk a fejleményeket.

efott0

  • Mr. President!

Itt mindenféle félresikerült szöveg helyett álljon az alábbi videó, akinek pedig ennek hallgatására nem lendül a keze a magasba, húzzon le egy Unicumot és indítsa el újra a videót! (ez a művelet tetszés szerint többször megismételhető, az Unicum bármilyen töményre cserélhető)

  • a tavalyiról annyi sztorit hallottunk a haveroktól, hogy idén bűn lenne kihagyni!

Ezt sem kell nagyon magyarázni. Ha bárki hasonló helyzetben lenne, mint mi, vagyis hogy a haverok az év nagy részében azt elemezgették neki, hogy mennyire állat buli volt a tavalyi EFOTT, akkor nem lehet kétség: az ideire el kell menni, és nem pedig hallgatni az oltári sztorikat novemberben (is)!

Találkozunk Zánkán!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Csajozós dumák Sziget fesztiválra Az udvarias közeledés kiszemeltünk felé mindig fontos! Lényeg, ne riasszuk meg első szavainkkal, és ne úgy adjuk tudtára merevedő nemi kivagyiságunkból táplálkozó tetszésünk, mint az az éhbérért güriző egyszerű vendégmunkás, aki leüvölt a tetőről min...
Nélkülük nincs EFOTT Ősfesztiválozó zenekarok, akik az EFOTT-tal párhuzamosan nőttek nagyra, s akik nélkül az idei, zánkai buli is elképzelhetetlen lenne. Június 25-30. között a húrok közé csap többek között a Beatrice, a Quimby, Kowalsky-ék és az Anima Sound System. A b...
Az idei az utolsó AlteRába Fesztivál! (..ebben a formában) Na, nem kell megijedni jövőre is lesz, csak teljesen máshogyan! Szóval nevezzük inkább ezt megújulásnak és ne riogassuk a népet. Az idei fesztivál ebben a formájában az utolsó lesz – hangzott el a 6. AlteRába sajtótájékoztatóján, Körmenden. Aggodalo...