Az árvíz miatt ideiglenesen bezár az A38 hajó

A Budapestet hamarosan elérő dunai árvíz miatt az A38 Hajó programjai 2013. június 6. és 9. között elmaradnak. Az ezt követő, jövő heti rendezvények megtartása a hét második felében, előre láthatóan pénteken derül ki.

Kérjük a közönséget, hogy addig is tájékozódjon az A38 Hajó honlapjáról (www.a38.hu), illetve Facebook-oldaláról (https://www.facebook.com/a38.hajo), illetve Twitter-csatornájáról (https://twitter.com/A38Captain).

Az árvíz A38 Hajót érintő fejleményeit csütörtöktől élőben lehet követni az A38 Hajó Ustream-csatornáján (http://www.ustream.tv/channel/a381/theater), illetve árvízi  napló olvasható majd az A38 Hajó blogján (http://a38hajo.blog.hu)

A június 5-i Nonverse koncertet még biztosan megtartjuk. Az elmaradó események:

június 6., csütörtök

Maria Blumenblatt (A), Tanz Baby! (A)

Cabaret Medrano

június 7., péntek

Haelo akusztik

D-Nox & Beckers (D) – ez a rendezvény esetleg másik helyszínen lesz megtartva, további információ: www.nvc.hu

Bin-Jip

június 8., szombat

Mesemuzsika (a Weiner-Szász Kamaraszimfonikusok gyerekelőadása)

Mocsok Egy Kölykök, Fatal Error

Carbovaris

Alex Bau (D)

június 9., vasárnap

Talentométer könnyűzenei tehetségkutató és borfesztivál

Ebben az időszakban az A38 Hajó étterme és bárjai is zárva tartanak, illetve a menetrend szerinti dunai hajóforgalom is szünetel.

Az elmaradó koncertekre a már megváltott jegyeket személyesen az A38 Hajón lehet visszaváltani az árvíz levonultát követő 30 napon belül. További információval az esetlegesen elmaradó koncertekről, az újranyitásról előreláthatóan pénteken tudunk szolgálni. A kellemetlenségért mindenkitől elnézést kérünk.