Összeállt VOLT három nagy színpadának programja

Az új fellépők, a punk legendák és két igazi drum’n’bass óriás mellett megtudhattuk, hogy aHősök kezdi és Example zárja majd idén Sopronban a Telekom Nagyszínpad hivatalos programját. A nulladik napon pedig, ahogy az már tudható volt, a Punnany Massif ünnepli 10. szülinapját rengeteg vendéggel, a sokszínűség jegyében a hip-hop előadóktól a rock and roll zenekarokig hívtak meg barátokat és kedvenc együtteseket. Június 4-én fő időpontban ad fél évtized után először exkluzív koncertet az Emil.RuleZ! zenekar, Hajós András és Hegyi György csak Sopronban mutatják be új albumuk dalait és idézik fel a legendás slégereket.

29622_10151156254224227_689538250_n

Most csatlakozott a Marky Ramone’s Blitzkrieg with Andrew WK on vocals, a punk rock egyik feltalálója és legfontosabb zenekara, a Ramones utolsó élő tagjának együttese, akik a punkzene legendás slágereivel érkeznek Sopronba. Mellettük a partizók örömére jön még Calyx & Teebee + SP:MC, vagyis Larry Cons és Torgeir Byrknes, két mindenre elszánt, kreatív és komoly szakmai múlttal rendelkező drum’n’bass DJ-producer, akik a műfaj egyik legkeresettebb Drum And Bass Arena Awards győztes SP:MC-vel lépnek fel.
A Telekom Nagyszínpadon, az OTP Bank színpadon és a harmadik koncerthelyen a már ismert eklektikus zenei kínálat várja a bulizókat és a zenerajongókat, DJ-kel, rockzenekarokkal, gitárpoppal és a magyar sztárcsapatok mellett új nevek, ígéretes hazai együttesek is bemutatkoznak frissítve az amúgy is színes palettát. A külföldi sztárzenekarok és DJ-k mellett, több mint 150 magyar fellépővel a VOLT a magyar zenei élet egyik kiemelkedő eseményévé nőtte ki magát, ott lesz többek között a Quimby, a Supernem, Ákos, a Kaukázus, az Anti Fitness Club, a Beatrice, a Bikini, a Mary Popkids, a Kozmosz, Péterfy Bori és a Pál Utcai Fiúk.

Újdonság, hogy a Nagyszínpad idén már nemcsak a rock rajongóit várja, hanem a koncertek után nemzetközi hírű DJ-k és elektronikus zenei produkciók táncoltatják majd a közönséget, mint Martin Solveig, Example vagy a Knife Party.