Sena lemezbemutató az Akváriumban /JÁTÉK!/

Közel tíz év különböző zenei világokban szerzett tapasztalattal a háta mögött jelentkezik új szólóalbummal Sena Dagadu, akit itthon elsősorban az Irie Maffia frontembereként ismer a közönség. Az elsőnél érettebb és színesebb Lots Of Trees, melyen Sena dalszerzőként is bemutatkozik, azoknak is tartogat meglepetéseket, akik a zenekar által képviselt lendületes stadionhangzás mellett a bensőségesebb, soul vagy r’n’b hatású popzene iránt is nyitottak.

A Magyarországon március 5-én megjelenő 13 számos albumon olyan nemzetközi közreműködőket hallunk, mint a Nigériából a világ zenei színpadaira eljutott Nneka, a ghánai popzene különc kultuszfiguráiként is ismert FOKN Bois tagjai, M3NSA és Wanlov The Kubolor, vagy az orosz származású brit DJ-fenomén Vadim.

Sena kísérőzenekara (az Irie Maffiából ismert Dési Tamás dobos, Havas Miklós basszusgitáros, Szekér Ádám gitáros, Meggyes Ádám trombitás, Élő Márton harsonás, sampleres kiegészítve Premecz Mátyás billentyűssel, Kovács Gergely szaxofonossal és Ibro djembe játékával) lázasan dolgozik azon, hogy élőben is visszaadja a változatos és gazdag hangzású album dalait. Az albumon közreműködők közül több hazai zenekarban is játszó Sabák Péter és a ghánai Fokn Bois tagjai is beugranak néhány dal erejéig.

 

 

 

Időpont: 2013. március 15. 21:00

Hely: Akvárium Klub, Erzsébet tér, 1051 Budapest

Jegy: elővételben 1.800 HUF / helyszínen: 2.200 HUF

Közreműködő: M3NSA, Wanlov The Kubolor, Sabák Péter

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/393734594057017/

!!! JÁTÉK !!!

Legújabb riportunk alkalmából úgy gondoltuk, meglepünk titeket egy nyereményjátékkal, melynek győztese egy páros jegyet nyer Sena Dagadu új szólólemezének 2013. március 15-i lemezbemutató koncertjére, természetesen az Akvárium Klubba! A koncert igazán különleges zenei élménynek ígérkezik, további infókat az esemény Facebook oldalán találtok.
És hogy mit kell tenni azért, hogy te lehess a szerencsés nyertes?
1. Kedvelni a Fesztblog Facebook oldalát
2. A cikkről szóló Fb bejegyzésünket megosztani (ügyeljetek, hogy nyilvános legyen a megosztás)
3. Izgulni vasárnap éjfélig, amikor is kisorsoljuk a győztest. A szerencsést a hétfői nap (március 11.) folyamán, Facebook üzenőfalunkon értesítjük. Amennyiben nem jelentkezik a győztes kedd éjfélig, új győztest hirdetünk).
Játékra fel, sok szerencsét!