Az Év fesztiválja a FEZEN!

Bár a FEZEN már rég nem aposztrofálható kizárólag rock fesztiválként – hiszen évről évre újabb zenei műfajok kapnak helyet a rendezvényen – a szervezők továbbra is mindent megtesznek a rockerekért. Ők pedig igazán hálás közönség, és rengeteget tesznek cserébe a FEZEN-ért, amit mi sem bizonyít jobban, mint a HammerWorld közönségszavazásán megkaparintott dupla aranyérem!

210856

Az évtizedes hagyománnyal rendelkező szavazáson ugyanis nem elég, hogy a lelkes „fezenezők” az „Év Fesztiváljának” választották a tavalyi rendezvényt, megelőzve olyan patinás fesztiválokat, mint a Rockmaraton, a Hegyalja Fesztivál, a Sziget, sőt még a világhírű Nova Rock-ot is, de az „Év Koncertje” díjat is „mi” kaptuk, köszönhetően a bődületes formában lévő Machine Head / Testament párosnak.
„Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki mellettünk tette le a voksát és ígérjük, megháláljuk a bizalmat! Erre a további bejelentésekig már most garanciát jelent a Deep Purple, az Arch Enemy, az Amorphis, a Fear Factory, a N.O.H.A. és Ákos neve!” – mondta Kovács Antal főszervező.