Török Ádám 65/45

A Gőzhajóval a világból ki lehetett kergetni. Komplett magánszámom volt a kifigurázására – ma simán elmenne egy közepesnél kicsit erősebb stand-up produkciónak -, szép sikerekkel adtam elő évekig. 

Most meg Török Ádám koncertre megyek, önként, ráadásul nem először. Mi történt?!?

Csak annyi, hogy bár az életnek egyáltalán nem feltétlen része a fejlődés, a finomodás – szerintem és sajnos -, de egyszer csak lett fülem Török Ádámra és az ő játékára. Az előzmények ellenére állítom, szerelem volt ez első hallásra. Igen, az elsőre.
Mert míg kifiguráztam az idegesítő vonásokat, addig nem hallgattam.
Mert ha hallgattam volna, akkor meghallottam volna a zenét is, de arról nekem akkor fogalmam sem volt. Szerencsére még időben kaptam észbe, most pedig neked is itt a nagy alkalom, hogy ha eddig nem kedvelted, vagy nem ismerted Török Ádámot, akkor megbarátkozz vele. Január 12-én és 13-án jubileumi koncert lesz a Bemrockparton ünneplendő Török Ádám 65. születésnapját és azt, hogy 45 éve áll színpadon.

Azt, hogy mekkora az érdeklődés jól jelzi, hogy a szombati koncertre már elővételben elfogyott minden jegy, és vasárnapra is telt ház várható.
Természetesen felhangzik majd minden fontos dal, 45 év terméséből azért van mit válogatni, de nosztalgia koncertre ne számítson senki. Mert Török Ádám zenéje, fuvolajátéka nagyon is modern és időszerű. Ennek bizonyítására íme itt az 50/30-ről a már emlegetett Gőzhajó:

Belépő: elővételben: 3000 Ft; a koncert napján: 3900 Ft

http://www.bem6.hu/

http://www.torokadam.hu/