Évzáró koncertek az Akvárium Klubban

Három koncertet ajánlunk nektek a szilveszteri mulatságok előtti napokra. Mind tudjuk, hogy az év utolsó napja kicsit túlértékelt bulizás szempontjából, így hát miért ne csapnánk szét magunkat az előtte lévő estéken inkább?! Itt is van pár remek ajánlat a hajtás mögött!

2012.12.27. csütörtök

21:00 Supernem

A 2011-ben megjelent Tudományos fantasztikus pop a Supernemet rakétaként röpítette a magyar könnyűzenei élet sztratoszférájába: a rajongók és a koncertjeikre látogatók száma megsokszorozódott, az album szinte valamennyi dala slágerré vált, az ahhoz készült klipek pedig komoly szakmai elismerést is hoztak a zenekar számára. Idén nyáron aztán már a fesztiválok nagyszínpadain bizonyíthatták, hogy a hazai színtér egyik legenergikusabb s egyszersmind legkiforrottabb produkciójává értek. Az őszi budapesti koncertjük után, melyet teltház előtt tartott az A38-on, a zenekar az Akvárium Klubot választotta immár hagyományos, évzáró koncertje helyszínéül. Nem véletlenül esett az együttes választása a főváros szívében működő klubra. A közel 1000 főt befogadni képes Akvárium egyszerre koncerthely – igazi, nagy koncertteremmel- és ízig-vérig klub is, ahol bárki megihat egy sört a fellépés után mindig és jogosan szomjas fellépőkkel.

A Supernem ezúttal – ahogyan egy évzáró koncerten elvárható – a megszokottnál hosszabb s meglepetésekkel is vastagon tűzdelt, akár a készülő új lemez egy dalát is megízleltető koncert menűt tálal a közönség elé.

Belépő a koncert napján: 2 000 Ft

Elővételben a helyszínen és a jegy-hu-n: 1 700 Ft

—-

2012.12.28. péntek

18:00 Kapunyitás

19:00 Csakazértis

19:50 Insane

20:50 SUBSCRIBE

22:20 LEANDER RISING

24:00 The Idoru

Négy hazai csapat – Subscribe, Leander Rising, Insane, The Idoru – úgy döntött, hogy egyesíti erejét és közösen járják be az országot. A négy zenekarban közös, hogy már mindannyiuk zsebében ott lapul egy Fonogram-díj. Az őszi turné utolsó, budapesti állomása az Akvárium Klub!

Ahogy az már lenni szokott, ősszel nagy turnékra indulnak az élőben erős rock/metál bandák. Négy hazai csapat – Subscribe, Leander Rising, Insane, The Idoru – úgy döntött, hogy egyesíti erejét és közösen járják be az országot. A négy zenekarban közös, hogy már mindannyiuk zsebében ott lapul egy Fonogram-díj. Az október eleje óta tartó turné két headlinere a Subscribe és a Leander Rising, ők a különböző állomásokon mindig sorsot húznak, így döntik el kettejük aznapi sorrendjét. A két főzenekar előtt az Insane és Csakazértis melegíti be a közönséget, a sort pedig éjfél körül az Idoru zárja. Nem lesz egy másképp december 28-án sem a turné kiemelt budapesti állomásán az Akvárium Klubban!

Jegyárak: Az első 200db jegy 1600 Ft, a többi 1900 Ft!

2012.12.29. szombat

21:00 Vad Fruttik, vendég: CARBOVARIS

A fesztiválközönség egyik kedvenc zenekara táncoltat meg Titeket az év utolsó koncertjén!

Belépő: 2 200 Ft, elővételben: 1 800 Ft.