Bollywood Party az a38 hajón!

Készülj Budapest eddigi legnagyobb Bollywood Party-jára!A DJ pult mögött a nemzetközileg is elismert Bollywood Dj Shai Guy & DJ Milendee magyar színekben! Egzotikus zene, elbűvölő táncosok és vibráló hangulat. Ez a Bollywood életérzés! A Party egy élő bollywood-i táncprodukcióval kezdődik, este 8kor. Részletek a tovább mögött!

A Londonból érkező DJ Shai Guy számos nagyszabású Bollywood Party-n játszott már, mint például a legendás Bombay Funkadelic-en a londoni Bollywood Klubban. Shai fellépett még az O2 szervezésében a B4U party-kon vagy épp a Zing által szervezett Bollywood Experience bulin.

Előszeretettel hoz létre mashup fúziókat keleti és nyugati zenéket ötvözve. Ennek köszönhetően ismerős dallamokat hallhatunk tőle, de újszerű csomagolásban.

DJ Milendee az egyik legismertebb magyar Bollywood Dj. Korábban játszott az IndiaFest bulikon (melynek pl a West Balkán vagy a Merlin adtak otthont), a Cöxpon sátorban a Szigeten, a múzeumok éjszakáján, az Instantban vagy épp a Tilos Rádióban!

Milendee populáris számokat vadít meg fúziós zenével. Zenei stílusában megjelennek a hip-hop, a bollywood, a bhangra, a reggae, a drum&bass, a techno vagy épp a funky elemei.

A Hölgyeknek este 9-ig INGYENES a belépés!

Bónusz ajándékként pedig minden résztvevőnek jár egy ingyenes jóga óra Kaya Kalp Jóga Központban! (részletek a www.kayakalpyoga.eu -n)

Bollywood Party

Fellépők:

Táncbemutató; Bollywood és keleti táncok

Dj Shai Guy (UK)

Dj Milendee (HUN)

2012. október 27., szombat 20h

A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő

Koncertterem

Belépő: 1500 Ft, elővételben: 1000 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

A38 – Jegyvásárlás

http://a38.hu/hu/program/dj-shai-guy-uk-dj-milendee-uk-kamala-bollywood-tancegyuttes-hu?kisnaptar=1