Budapesti Egyetemi Napok az Akváriumban

Egyetemista vagy főiskolás vagy? Budapesten vagy a környéken? Akkor ne habozz, kattints a továbbra, és csekkold, milyen koncertek szólnak direkt neked az Akváriumban a közeljövőben!

A Fürge Diák bemutatja: Október 25-e (csütörtök) és november 2-a (péntek) között Budapesti Egyetemi Napok az Akvárium Klubban! A többnapos rendezvény sajátossága, hogy különleges koncerteken felül vendégeink számára kulturális, prevenciós és karrierrel kapcsolatos programokat is biztosítunk – elsődlegesen a felsőoktatásban résztvevők célzásával – valamint a diákok számára egyedülálló módon minden este 25%-ot engedünk a belépők árából.

Program:

Október 25. – Soerii & Poolek
Október 26. – Magashegyi Underground
Október 27. – Punnany Massif
Október 28. – BexTivál
Október 29. – Akkezdet Phiai, DSP
Október 30. – 30y
Október 31. – Irie Maffia – Halloween
November 2. – Copy Con – lemezbemutató

A fellépők között két olyan zenekar is található, amelyeket az MTV Hungary a legjobb magyar előadói díjra jelölt idén (Soerii & Poolek, 30y), utóbbi el is nyerte ezt a címet, így hazánkat fogják képviselni az EMA európai díjkiosztóján, Frankfurtban.

A 30y-nak az Akvárium Klubos fellépés lesz az egyetlen őszi klubkoncertje, stílusosan 10. hó 30-án, 10 óra 30 perces kezdéssel.

Hasonlóan a 30y-onhoz, a Magashegyi Underground sem koncertezik december közepéig.

Szintén különleges alkalomnak számít, hogy október 29-én ismét egy színpadon láthatjuk a DSP-t és az Akkezdet Phiait egy hamisíthatatlan hip-hop este keretein belül, amit az Akvárium-rezidens Monday Session aktuális programja zár.

A Punnany Massif legutóbb Budapesten mintegy 4.500 ezer vendég előtt zárta a nyarat, s bár erre most nem lesz lehetőség, a szeptember vége óta kiéheztetett rajongók valószínűleg nagy örömmel fogadják pécsi kedvenceiket.

A tavalyi Irie-Mikulás sikerén felbuzdulva, idén először lesz Irie-Halloween, természetesen az Irie Maffia vezényletével. Az új lemez felvétele előtt álló zenekar biztos, hogy csepegtet a már megjelentetett dalokon túl nekünk hangfoszlányokat a – várhatóan tavasszal napvilágot látó – új albumáról.

Végül, de nem utolsó sorban, az új lemezek megemlítése kapcsán külön felhívjuk a figyelmet, hogy a november 2-án megjelenő „Conraggazin 4.” címet viselő Copy Con album maratoni koncert-bemutatóját igazán vétek lenne kihagyni.

A felsorolt fellépőkön túl még mintegy 40 fiatal zenekar teszi tiszteletét két színpadon, nyolc nap alatt.

A bővebb információkért, jegyárakért a www.budapestiegyeteminapok.hu, valamint a www.facebook.com/akvariumklub oldalakon lehet érdeklődni.