Fridge pótló novemberben – Snowattack warm up party

Az idei Fridge fesztivál elmaradása igen fájó pont, hiszen a tavalyi buli rendkívül jól sikerült a Műjégpályán és már a szerkesztőség is nagyon rá volt készülve az idei szeletelésre. A sajnálatos események ellenére azonban nem maradunk buli nélkül, hiszen a szervezők a már előre leszervezett Fridge-es törzsfellépőket elhozzák nekünk november 9-én a Hungexpóra. Hogy ők a Chase and Status DJ set és Dub FX? Engem meggyőztek.

Azon már kár keseregni, hogy idén Fridge nélkül maradunk, olvashattuk a szervezők közleményét az ügyben nemrég, nem lesz, kész-passz, talán majd jövőre.

Itt van azonban a Snowattack warm up party, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Na de először is: mi a fene az a Snowattack? Ez egy jövőre ötödszörre megrendezésre kerülő party-sítábor, ahol a csodálatos francia síterep mellett este olyan fellépők szórakoztattak az elmúlt években, mint a Pendulum, Palotai, Hot-X, Freestylers DJs és MC Zeek. Idén sem lesznek kevésbé neves fellépők, ebben joggal bízhatunk az előző évi felhozatalt tekintve (nevek majd érkeznek hamarosan). Persze a hatalmas bulik mellett a napközben a síelésé a főszerep (vagy éppen a snowboardozásé, ha valakinek arra támad kedve). Az idei helyszín Puy St. Vincent, az időpont pedig január 26-tól február 2-ig, további infók hamarosan.

Nos, ha így rendbe tettük nagyjából a Snowattack rendezvényt, itt az idő, hogy beszéljünk a warm up partyról, ami egészen közel van már, nevezetesen november 9-én lesz. A meex szervezésében ugyanis ezen a napon a Hungexpo területén igazi bulihangulat lesz, hiszen az előadók között ott van a Chase and Status DJ set! A legjobban talán a rendezvény honlapja fogalmazza meg, mekkora bulit is csinálnak ők: “Saul (Chase) & Will (Status) olyan nagy nevek legforróbb számait dolgozták át, mint Jay Z’s ‘Death Of Auto-Tune, The Prodigy’s ‘Invaders Must Die’ és White Lies ‘Death’. A duó különféle fantasztikus produkciókba is besegített, példaként említve Rihanna-t, aki  a „Rated R” című számának felvételében nyújtott segítségüket nélkülözhetetlennek titulálta. És különben is, hány zenész mondhatja el magáról, hogy rajongói közé tartozik Jay-Z, Snoop Dogg and Pharrell és Pendulum?” Azt hiszem, nincs több kérdés.

Az este másik fő fellépője Dub FX, akit a magyar fesztiválközönségnek egészen biztosan nem kell bemutatni. Igaz, mi a legutóbbi EFOTT-os buliról lemaradtunk, de előtte volt szerencsénk hozzá a tavalyi Fridge-en illetve a 2010-es VOLT-on is. A srác még mindig fantasztikus, igazi tehetség, ezt állíthatom. A közönség pedig imádja amit művel, egyszerűen tényleg fantasztikus, ezt_egyszer_látni_kell_pont.

Emellett lesznek még hazai fellépők, így a Rise FM – Nite Force tag Andro, a tavalyi party sítáborban is zenélő O’Neal, és Czabán Gábor. Nem ismeritek az utolsót? És ha azt mondom, hogy Revolution? Így már persze, naná hogy ő is ott lesz!

Jegyek elővételben mától kaphatóak a TEX és az Interticket irodáiban, az árak a következőképpen alakulnak:

JEGYÁRAK:
– ELŐVÉTELBEN NOVEMBER 6-IG:            3.500 Ft
– NOVEMBER 6-TÓL ÉS A HELYSZÍNEN:    4.500 Ft
– VIP:                                                             8.900 Ft
A VIP jegy tartalmazza:
-Welcome drink
-Beléptetésnél VIP sor
-Belépés az elkerített VIP részre
-VIP büfé használata

 

– ELŐVÉTELBEN NOVEMBER 6-IG:            3.500 Ft

– NOVEMBER 6-TÓL ÉS A HELYSZÍNEN:    4.500 Ft

– VIP:                                                       8.900 Ft

A VIP jegy tartalmazza:

-Welcome drink

-Beléptetésnél VIP sor

-Belépés az elkerített VIP részre

-VIP büfé használata