Nyomom reggelig egy rossz cipőben – Supernem klubkoncert az A38 hajón

A leglazább hazai rock and roll alakulat, a Supernem rendhagyó koncerttel készül október huszadikára. A fesztivál-szezon után sokkal bensőségesebb hangulat várható az A38 hajó-beli fellépésükön. Bensőséges alatt ne együtt sírdogálásra és öngyújtóval hadonászásra, sokkal inkább eszeveszett pogóra tessék asszociálni!

A 2011-ben megjelent Tudományos fantasztikus pop c. lemez a Supernem számára igazi áttörést jelentett:
miközben a rajongók és a koncertjeikre látogatók száma megsokszorozódott az elmúlt egy év folyamán és az album szinte valamennyi dala slágerré vált,  az ahhoz készült klipek, komoly szakmai elismerést is hoztak a zenekar számára.

Az idei nyáron pedig már a fesztiválok nagyszínpadain bizonyították, hogy a hazai színtér egyik legenergikusabb s egyszersmind legkiforrottabb produkciójává értek.

Most, a nyár két teltházas, szabadtéri, budapesti koncertje után és a már javában zajló vidéki klubturné közben, a Supernem, az egyetlen őszi, fővárosi fellépése helyszínéül a “Világ Legjobb Klubját”, az A38 Hajót választotta. A fesztiválok rövidebb koncertjei után a zenekar ezúttal egy olyan – nemcsak hosszabb, de meglepetésekkel gazdagon fűszerezett – műsorral készül, mely csak a Hajó színpadán lesz hallható.

Az egész estét betöltő program fontos szereplői lesznek még a Fehéroroszországból indult, szemtelenül fiatal, Yellow Brick Road, amely Kelet-Európában és a Baltikumban is már komoly hírnevet szerzett magának sodró, néhol a Hives-t vagy a Franz Ferdinandot idéző indierockjával valamint a hazai rock’n’roll-t képviselő, az igazi vintage rockot talán a legautentikusabban megszólaltató, Fonogram-díjas, Ozone Mama.

Az est sűrített rock’n’roll orgiája után pedig a még mindig parádés szórakozásra szomjazók,

Dj Izil, hasonló szellemben pörgetett lemezeire nyomhatják “reggelig egy rossz cipőben”.

Az esemény Facebook oldala:

https://www.facebook.com/events/359219007447891/