Hobo: Vadászat a Budapest Parkban

Különleges pillanat tanúja lehet a Budapest Park közönsége augusztus végén: Hobo és bandája a hazai rockzene egyik legfontosabb albumát, a Vadászatot varázsolja a Park nagyszínpadára. A koncertet baljós előjel vezeti fel: a legendás gitáros, Tátrai Tibor néhány héttel ezelőtt balesetet szenvedett.

A dupla koncertalbum az elmúlt 28 évben kultikussá érett: a vadászat témája több generáció kedvence lett, népszerűsége a mai napig töretlen. A Budapest Park nagyszínpadán augusztus 25-én lesz látható teljes egészében a Vadászat lemez. A fellépést beárnyékolja a tervek szerint vendégként fellépő Tátrai Tibor balesete: a gitárvirtuóz még augusztus elején csúszott el a nedves füvön egy csónakmotorral az ölében, aminek „eredményeképpen” azonnali műtétre, majd két hónap pihenőre kényszerült a sokak által csak Tibuszként emlegetett gitárikon, így sajnos – bár ott lesz a Parkban – nem tud zenélni majd a Vadászat koncerten.

Földes László Hobo gondolatai a Vadászattal kapcsolatban:„1984-ben megjelent a Vadászat album, amelyet maga Aczél György elvtárs cenzúrázott, és ezzel meg is átkozott, semmilyen rendszerben nem kapott támogatást. Egy évvel az album megjelenése után megírtuk az első filmforgatókönyv vázlatot, amit az azóta eltelt majdnem 30 év alatt sohasem fogadtak el. A magyar televízió sem mutatta be sem koncert-, sem színháziváltozatait, pedig ezekről felvétel készült.”

Magát a művet a közönség tartja életben, és ezért hívunk és kérünk mindenkit, hogy jöjjön el augusztus 25-én a Parkba meghallgatni a Vadászat újraértelmezett változatát, új zenekarom, a Hobo ésBandája előadásában.Szeretettel vár mindenkit: Hobo”

Csuklón viselt, ép, 2012-es Sziget Fesztivál belépővel a belépés díjtalan!

Hobo Póka Tátrai: Vadászat
Budapest Park Nagyszínpad
2012. augusztus 25. 19:30

Budapest, IX. ker., Soroksári út 60. – Rákóczi híd Pesti hídfő
Infó, jegyelővétel:www. budapestpark.hu

https://www.facebook.com/parkofficial

www.facebook.com/fesztblog