PAFE második nap – ajánló

Eljön hát a pénteki nap is, vagyis az idei PaFe második napja. Ekkor már talán azok is megérkeznek Szántódra, akik munka vagy suli miatt az első napon nem vehettek részt, lássuk, milyen programok várnak ránk ezen az estén!

Amennyiben nem szedtük szét magunkat nagyon durván rögtön az első napon, kezdhetünk a nap első koncertjével a Metál Sátorban, fél háromtól fellép a Twister zenekar. Figyelem, nem illik összekeverni őket a tavalyi sztárfellépő Twisted Sisterrel, amennyiben ez mégis sikerülne valakinek délután kettő után nem sokkal, akkor annak már úgyis tök mindegy lesz.

Négy órától kezdődik a Jager Sátorban a Jager karaoke és Gitar Hero bajnokság, amire több éves tapasztalatból mondhatom, hogy kiváló szórakozás, feltéve, ha nem te vagy az a merev részeg fazon, akin mindenki röhög “éneklés” közben. Ezzel egy időben, fél ötkor kezd a PestiEst Nagysátorban a Kocsmazaj nevű formáció, akikről még nem sokat hallottam, de a nevük igen találó, szintúgy, mint az ugyanekkor a Metálsátorban kezdő Kretens zenekarnak, és az utánuk ugyanitt következő Csizmáskandúrnak.

Este hét körül már sűrűsödik a program. Érdemes előre haditervet készíteni a megtekintendő koncertekről, ha nem akarunk semmi jóról lemaradni. Fél héttől a Nagyszínpadon is beindul az élet, kezd a Csík Zenekar, amire csak fél óránk jut, ha oda akarunk érni a Grenma kezdésére a PestiEst sátorhoz. Nyolctól csapnak a húrok közé Beck Zoliék (30Y) a Nagyszínpadon, ezzel egy időben pedig a The Last Charge kezd a Pafe HC-n.

Innentől aztán nincs megállás, fél kilenc után bármikor felcsendülhet a tavalyi nyár slágere, a Mr. Hungary a Kerekes Band előadásában a Nagysátor színpadán. Fél tíztől egy időben kezd a Cool Head Clan a Metálsátorban és a Vad Fruttik a Nagyszínpadon, nem egyszerű, melyiket válassza az ember.

Tíztől érkezik Funktasztikus a Pussy Hip-hop Nagyszínpadra, szerintem kár lenne kihagyni, akár csak a Magashegyi Undergroundot negyed tizenegy után nem sokkal. Tizenegytől érkezik a PaFe legnagyobb sztárja, Flo Rida, ami KÖ-TE-LE-ZŐ!

Hivatalosan már másnap, éjjel egykor kezdődik a Nagyszínpad utolsó koncertje ezen az estén, fellép a Brains, utánuk negyven perccel pedig a Kovbojok zárja az estét a Zeneszöveg.hu sátorban. Akinek azonban még ezek után is benne van a lábában a bugi, vegye az irányt a Jager bár felé, ahol hajnalig csinálja a zenét DJ Paplan és Johnny Crunch.

Jól látszik, hogy ismét osztódnunk kellene tudni, hogy az összes jó programot meglátogassuk ezen az estén, ha ez mégsem sikerülne, ne bánkódjunk, kérjünk még egy sört a designos fesztiválpoharunkba!