Egy karrier, ami a Hegy’en indult – A tied lesz?

Mekkora királyság lenne, ha beláthatnál egy fesztivál kulisszái mögé? 

Mi lenne, ha király állások várnának rád egy fesztiválon, amely nem csak a szórakoztatásoddal, de a jövőddel is törődik?

Hogy nincs ilyen fesztivál? Hát a Hegy’en jártál már?

Szeretnél olyan fesztiváltapasztalatot, ami az önéletrajzodban is pontot ér? Szívesen lennél bennfentes a Hegy’en? Vagy inkább az idei Fesztiválriporter? A Borsodi Hegyalja Fesztiválon az Enter Shikari, a Biohazard, az Everlast és a Pendulum koncertek mellett, a Tisza-parti strandolás, sörözés vagy Furmint-fröccsözés közben kapcsolatokat és karriert építhetsz, és munkatapasztalatot is szerezhetsz. A diákpozíciókra elindult a jelentkezés a Hegy’ weboldalán, a helyszínen pedig az országban egyedülálló Hegy’ Karriergyár vár – benne azokkal a vállalatokkal, akik a négynapos júliusi bulin téged keresnek: tehetséges új munkatársukat vagy gyakornokukat.

Idén is nyitva előtted az út a kulisszák mögé: a diákmunkás pozíciókra már jelentkezhetsz a Hegy’oldalon! Ha beszállnál a fesztivál webes csapatába, vagy a helyszínen az Info pontból segítenél a többi hegyaljásnak, a hegyaljafesztival.hu-n, a Csatlakozz! menüpontban már jelentkezhetsz a diákmunkás pozíciókra – válaszd ki, melyik feladatkör fekszik a legjobban, a tapasztalatodra és lelkesedésedre is kíváncsiak!

A Hegy’ stáb tagjaként a megzenésített nyaralás különleges élményeket kínál, és a négynapos bulid árát is megkeresheted. Hogy a Hegyalja idén akkor is az éved legjobb négy napja legyen, ha dolgozol és akkor is, ha nem, a fesztiválon az árakat a pénztárcádhoz szabtuk. Ha nem dolgozol, diákként a 40%-os kedvezmény akkor is jár: világsztárokkal és a legjobb barátaiddal együtt nyaralni, négy napig bulizni, strandolni, és koccintani a Hegy’ Karriergyárban megtalált új állásodra Tokajban, Hegy’ diákbérlettel, ez mindenképpen az év legjobb üzlete.

A nyári munka kipipálva, de a Hegy’ a hosszabb távú jövődre is gondol, veled együtt. Ezért a Hegy’ Karriergyárba elhozza neked azokat a vállalatokat, oktatási intézményeket és állami munkáltatókat, akik tudják, hogy júliusban Tokajban nem egyszerűen zene-, Tisza-, és Hegy’rajongókat találnak, hanem a jövőjükre gondoló, kreatív, éles eszű fiatalokat, akiknek nem csak a főiskolán és az egyetemen számít a teljesítmény, hanem a „való életben” is. Így neked, aki közülük is a legtehetségesebb vagy, számos gyakorlati hellyel és munkalehetőséggel készülnek, és „házhoz” is szállítják ezeket.

Ha már megvan a víziód az álomállásról, akkor azért, ha még fogalmad sincs, mihez kezdenél diploma után, akkor azért, ha pedig csak annyit tudsz, hogy nem akarsz olyan helyen dolgozni, ahol a jeans day létező fogalom, akkor azért lesz érdemes benézned a Hegy’ Karriergyárba. Lépj túl a feszengős állásinterjúkon, a „mi lesz velem diploma után”-parán! Ide nem kell az állásbörzére rendszeresített öltöny, a kényelmetlen magas sarkú, itt akár együtt is Furmint-fröccsözhetsz a leendő főnököddel, aki szintén otthonhagyja a nyakkendőjét. Innentől tiéd a pálya, hogy még az esti koncertek előtt beindíts a karriered, aztán jöhet az ereszdelahajam, a csajozás és a pasizás is.

Motivációs levelet (esetleg rövid videós bemutatkozásod) a következő címre küldheted: fesztivalriporter@gmail.com.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Ingyen Hegyaljára? Ilyen még nem volt, ezt biztosan állíthatjuk! Igen, ez tényleg ingyen van. A rossz hír, hogy nem mindenkinek, de jövőre simán lehet, hogy te leszel soron. Vagy ha nem is pont te, de a városod, vagy falud, a lakhelyed. Részletek a hihetetlen lehetős...
Jön az Alphaville, a Helia, a Set Your Goals és a Konflikt is a Hegy... A nosztalgia-vonalat erősíti az eredeti „Bikicsunájt” és „Forevijánt” prezentáló német szintipop zenekar, az Alphaville. Az egyébként sem gyengusz metál fellépők illusztris társaságába abszolút illik az olasz Helia zenekar, csak úgy, mint Szlovákia k...
Az örök ifjúság forrása: Tokaj! Hegyalja 2012 beszámoló- első nap... Tegnap egy laza 5 órás autóút végén megérkeztünk második otthonunkba, Tokajba. Kedvenc hazai fesztiválunk, a Hegyalja szerencsére nem sok mindenben változott: ugyanolyan felszabadult jó hangulattal (a vendégek részéről) és profi kivitelezéssel (a sze...