Tudományos, Fantasztikus, Akusztikus – Supernem akusztik koncert a Millenárison

Ha azt hallom, magyar tökös rock’n roll zenekar, biztos, hogy a Papp Szabi jut eszembe egy teljesen átizzadt pólóban valamelyik fesztiválszínpadon. Viszont a Supernemre asszociálok-e, ha akusztikus koncert vagy éppen egy vonósnégyes kerül szóba? Csapjatok a kezemre, ha elbizonytalanodok!

A Supernem idén jelentette meg negyedik lemezét, a Tudományosfantasztikuspop-ot, melynek pár dalát rongyosra játszotta a Petőfi Rádió. Ezen kívül a srácok végigkoncertezték a nyarat, és szinte bármelyik fesztiválon bizonyítékát szerezhettük, hogy délután négykor, a Malátabárban is lehet fergeteges hangulatot teremteni. No de röpüljünk kicsit vissza az időben 2010 novemberéig!

Az MR2 meghívására a Supernem is részt vett Akusztik című műsorukban, és ahelyett, hogy a fiúk egyszerűen „nejlonhúrosra” váltottak volna, egy tőlük merőben új produkcióval álltak elő. A triót az RTQ (Roppant Tehetséges) Quartett kísérte, és olyannyira bejött a fiúknak a dolog, hogy most a nagyközönség számára is elérhetővé teszik élőben a produkciót.

A már jól ismert Supernem dalok immáron a negyedik lemez dalaival kiegészülve egészen izgalmas repertoárral kecsegtetnek, elég csak a TuFaPop lemezre került dalok „másságára” gondolnunk. Az album jóval érettebben szól, mint az előző lemezek, bennük van a potenciál, hogy akusztikus hangszereléssel teljesen új értelmet nyerhetnek. Ez persze közel sem jelenti azt, hogy a „régi” Supernemes alapvetéseknek szégyenkezniük kéne. Aki nem akarja kihagyni a Rendőrsztori unplugged verzióját az október hetedikén vegye az irányt a Millenáris felé! Akinek pedig esetleg fogalma sincs, hogy „ki az a Supernem?”, de szimpatikus neki Papp Szabi mellszőrzete, az hallgasson bele a srácok Akusztik műsorába az alábbi linken: http://www.mr2.hu/akusztik-lejatszo !

Supernem akusztik koncert, kiegészülve az RTQ vonósnégyessel október 7-én 20:00-kor a Millenáris Teátrumban! Jegyek kaphatók 2500 forintos elővételi áron, illetve 2900 forintért a helyszínen, a program napján!

További információk: http://www.millenaris.hu/koncertek/supernem_akusztik20111007/